Alusvaatteiden villi länsi

Hyvien alusvaatteiden osto on kuin yrittäisi löytää neulaa heinäsuovasta tai ainakin itse koen näin. Vaikka en ole rintava ja liivien kokoani löytyy melkeinpä aina kaikista marketeista niin ongelmaksi koituu liivinolkaimet. Kun ei ole kunnon olkapäitä joissa olkaimet pysyisi hyvin niin olen oppinut vihaamaan perus liivejä joissa on tavis olkaimet.  Moni asia on ärsyttävä omalla tavallaan mutta jos olet liikkeessä ja jatkuvasti joudut nostamaan olkaimia niin alkaa K nousemaan otsaan hyvin nopeasti.  Suosinkin paljon liivejä joissa olkaimet menee ristiin tai ei ole olkaimia ollenkaan. Käytän olkaimettomia ihan työpäivinäkin enkä pelkästään kesällä olkaimettomien toppien kanssa. On ihana tunne kun ei tarvitse nostella olkaimia päivän aikana. Tässä kohtaa moni alusvaateliikkeessä töissä oleva varmaan tuhisee ärtymyksestä, että kyllä vaan meidän liikkeestä löytyisi liivit tollekin. Ovat varmasti oikeassa ja täytyy myöntää,etten ole koskaan esimerkiksi Changesta ostanut liivejä. Olen kokenut sen jotenkin vieraaksi paikaksi itselle koska löydän alusvaatteita lähes tulkoon kaikista vaatekaupoista joissa alusvaatteita myydään.  Laadussa on varmasti paljon eroja ja laadukkaampiin kannattaisi panostaa. Ostin varmaan lähemmäs 10 vuotta sitten Stocmannilta Calvin Kleinin alusvaatesetin ja ne on edelleen kuin uudet kun taas H&M:n alusvaatteet ovat kulahtaneen väriset jo yhden pesun jälkeen ja muutaman kuukauden käytön jälkeen liivin olkaimet ovat venahtaneet.  

Samantien kun sähköpostiin napsahti viesti Björn Borgilta siirryin katsomaan alusvaatetarjontaa.  Alusvaatteita kun pitää olla vähän joka lähtöön niin Björn Borg on hyvä paikka koska heillä on tarjolla sekä arkeen, että urheiluun sopivia. Itse tykkään värikkäistä mutta kaikkien vaatteiden alle ei vaan sovi värikkäät liivit jolloin joutuu mm. ostamaan ne ”rumat” mummon pikkarinväriset liivit. Kesällä saadun rusketuksen kanssa pirtsakan väriset alusvaatteet on upeat kun taas talven kalpeaa ihoa vasten räikeät punaiset voivat olla liikaa monelle. Minähän en välitä yhtään mutta tunnen heitäkin joita tämä asia haittaa.  Se millä myös merkitystä ostaessani alusvaatteita on kangas. Ei ole mukavaa pitää esimerkiksi hiostavia pikkareita tai pitsistä tehtyjä liivejä jotka kutittavat.  Nuorempana tuli juurikin ostettua vain niitä jotka näyttivät hyvältä ja nykyään taas panostaa enemmän siihen miltä tuntuvat. Seuraavassa kollaasissa mun lemppareita joista joitakin lähti tilaukseen.

* Toteutettu yhteistyössä Björn Borgin kanssa ja sisältää tuotesijoittelua*

Pitsiliivit / Pitsiset hot pantsit / Mustavalkoiset / Push up

Varsinkin urheillessa on tärkeää,että pikkarit on mukavat. Juostessa ”vakoon” menevät pikkarit on inhottavat ja menee maku koko treenaamiseen. Kannattaa katsoa,että materiaali on hengittävää. 

Mustavalkoiset stringit / Turkoosia  / Mini shortsit / Punaiset minit

Hyvät urheiluliivit varsinkin rintavalla on kaiken a ja o. Niiden pitää pystyä pitämään rinnat paketissa jolloin välttyy monelta muulta ongelmalta. Varsinkin treeneissä kuten juoksussa, ryhmäliikunnassa ja ratsastuksessa rinnat joutuvat aika koetukselle ja jokainen tietää mistä mä puhun kun on kokeillut näitä lajeja huonoilla urheiluliiveillä. Laadukkaat maksavat paljon enemmän kuin esimerkiksi H&M:n urheiluliivit mutta kyllä niissä vaan on eroa. Olen käyttänyt paljon ihan noita halpoja liivejä mm.salilla mutta juostessa pitää olla jo jotain tukea vaikkakaan ”nämä” ei hölsky mihinkään.  Björn Borgin urheiluliiveistä tykkään koska ovat ainakin minun käytössäni napakat.  Enkä kehu heidän tuotteitaan ihan vain yhteistyön puitteissa vaan kokemuksen kautta. 🙂

Urheiluliivit /Pinkit urheiluliivit / Turkoosit urheiluliivit

Nyt on hyvä tilaisuus laittaa tuotteita tilaukseen koska alusvaatteista saa 14% alennusta koodilla VALENTINE14 ja on voimassa 8.2.2015 saakka.

Mikä teidän mielestä on tärkeintä alusvaatteen ostossa? Panostatteko laatuun, ulkonäköön, merkkiin ym? 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *