Ripsiseerumin valtakausi

Ripseni ovat olleet karmeassa kunnossa jo jonkin aikaa ripsipidennysten käytön takia. Kaikki ripsientekijät sanovat etteivät ripsipidennykset kuluta omia ripsiä mutta rohkenen olla eri mieltä asiasta. Olen käynyt usealla laitattamassa ripsiä ja joukossa on ollut alansa ammattilaisia sekä sitten niitä ei niin hyviä. Omat ripset on muutenkin lyhyet joten ripsipidennysten pois oton jälkeen on hyvinkin naku olo. Tuntuu,ettei ripsiä ole ollenkaan. Ne ovat oikeasti olleet niin lyhyet ettei saa edes ripsiväriä laitettua.  Odottaessani kuopusta oli pakko luopua ripsistä koska selkä ei kestänyt parin tunnin makaamista ripsihuollon yhteydessä. Annoin ripsien hengähtää vuoden verran ja laitatin ripset viime kesänä uudestaan töiden alkaessa. Ripset olivat kasvaneet sen verran,että niihin sai 10 mm pidennykset. Olihan se pettymys kun olin tottunut käyttämään 13-14 mm pidennyksiä mutta niillä oli mentävä. Nopeasti totuin lyhyempiin eikä ne tuntuneet hassummilta. Näyttävät tosin paljon luonnollisemmilta kuin ylipitkät.

Sain yhteistyön merkeissä Swiss Clinicalta ripsiseerumin kokeiluuni josta olen erittäin iloinen. Olen nimittäin miettinyt jo varmaan parin vuoden ajan ripsiseerumin ostoa mutta en ole vain raaskinut ostaa.  Nyt mulla on käsissä tuo heidän ripsiseerumi.Minua kiinnosti tuotteessa se,että sitä ei ole testattu eläimillä ja,että se sisältää vain luonnollisia ainesosia. Tärkeitä juttuja!  Tuloksia luvataan ja niitä jään odottelemaan. Toivottavasti ripseni vahvistuvat ja jaksavat kannatella paremmin pidennyksiä.Ennn ja jälkeen kuvaa on ripsipidennysten kera hankala laittaa koska muutoksiahan niissä ei varsinaisesti tule näkymään. Itse toki tulen huomaamaan tulokset siinä,että pidennykset toivottavasti pysyvät pidempään ja jos vaikka jossain vaiheessa saisin pidennyksiin lisää pituutta.:)

Swiss clinic tarjoaa myös teille lukijat mahdollisuuden hankkia ripsiseerumi alennettuun hintaan koodilla LashesFI. Käykäähän shoppailemassa. 🙂 

*Postaus toteutettu yhdessä Swiss Clinicin kanssa*

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *