Alkolakon loputtua SuperalkoonViikonloppuna tuli kävästyä Tallinnassa työpaikan virkistysreissulla. Perjantaina lähdettiin heti aamutuimaan ja lauantai illalla tultiin takaisin. Oli kyllä huippu hieno reissu vaikka väsymys on painanut tänään ihan kiitettävästi. Se täytyy kyllä todeta, että niin paljon helpompaa oli ns. vieraammassa ympäristössä tutustua työkavereihin. Töissä tulee oltua aika tiiviisti siinä omassa kahvi-ja lounasporukassa joten osa työkavereista on jääneet ihan vieraiksi. Reissussa tuli juteltua ja oleiltua ihan uusien ihmisten kanssa. Meillä on kyllä ihan huippu tiimi.:)

En ole Tallinnassa ollut kuin ohikulkumatkalla koiranäyttelyreissuilla joten oli mukavaa tutustua myös ihan uuteen kaupunkiin. Olen monelta kuullut pelkkää hyvää Tallinnasta ja oletukset olikin korkealla ja suurimmaksi osaksi pitivät. Ainoa miinus oli suomalaiset känniääliöt sillä niitä siellä riitti.:D Käytiin ”vähän” shoppailemassa ja nyt on vaatekaapissa uutta täytettä.Uusi ostoskeskus tuli nähtyä ja kyllähän se aika iso oli sillä loppu vaiheessa alkoi shoppailuväsymys painamaan.  Lauantaina käväistiin vielä Virukeskuksessa ja muutamassa muussakin kaupassa. Sieltä ei tosin löytynyt kuin uusi lompakko, mutta hyvä niin sillä rahat oli jo suurin osa tuhlattu.:D

Harmitti sillä vanhaan Tallinnaan ei ehditty tutustumaan. Meillä oli Farm-nimisessä ravintolassa illallinen mutta sinnehän mentiin juuri vähän ennen ruokailua ja sen päätyttyä oli jo pimeää. Tuo ravintola on kyllä tutustumisen arvoinen jos Tallinnaan menee. Ruuissa oli kaikissa joku pikku twisti ja täytyy myöntää, että itse en varmasti olisi valinnut kyseistä paikkaa jos olisin nähnyt menuun ennen.  Ruuat oli maukkaita ja rakastuin tilaamaani jälkkäriin. Tuorejuustokermaa, marenkia ja mansikoita. Siitä teen oman postauksen sillä olihan sitä testattava heti kotiin pääästyäni. Mums! Kyseisessä ravintolassa oli muuten häkeissä ihan oikeita pikku lintuja. Ihmeteltiin kun koko ajan kuuluu viereltä viserrystä mutta olihan siihen ihan syykin kun katsottiin häkkiä ja linnut liikkuivat. Promilleja jos olisi ollut enemmän niin olisi tuo juttu mennyt täysin ohitse. Ravintola oli sisustukseltaan tosi kaunis ja hauskin asia oli eteinen. Katsokaas näitä kaveruksia.

Ehdin muuten olla 106 päivää ilman alholia! Kesää ajatellen kävinkin Superalkossa kuohari ostoksilla. Seuraavan kerran Tallinna tuleekin nähtyä juosten kun syyskuussa on tarkoitus vetästä Tallinnan maraton.:) Oletteko te käyneet Tallinnassa? Osaatteko suositella kivoja liikkeitä tai paikkoja joissa kannattaa käydä? 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *