Lukutoukka

Olen toimittanut hamsterin virkaa ja haalinut kirjoja yöpöydälleni. Olen aiemmin lukenut paljon kirjoja ja nyt taas innostunut vuosien tauon jälkeen. Tällä kertaa olen ostanut enemmän tietokirjoja mutta yksi kunnon romaanikin mahtuu mukaan. Olisin halunnut nähdä Reese Witherspoonin tähdittämän elokuvan Villi vaellus mutta en vain ole saanut aikaiseksi mennä leffaan. Heti kun silmäni osuivat Prisman alekorissa lojuvaan kirjaan tartuin siihen. Nyt hallussani oli kirja kyseisestä leffasta joten ei tarvinnutkaan mennä elokuvateatteriin vaan voin lukea tuota kotisohvalla. Toki itse leffan katsomisella olisin tuon jo nähnyt kun taas kirjassa en ole vielä edes puoli välissä vaikka olen lukenut sitä useita viikkoja.:D Hidastempoista lukemista kun iltaisin jaksan lukea vain muutaman sivun ja sitten simahdan.

Liikuntaravitsemuksen ostin koululta ja sekin on vielä lukematta. Selailtuani kirjaa huomasin siinä paljon hyviä asioita mutta löytyy myös niitä ei niin omien ajatusten kanssa yhteen meneviä. Pitää siis lukea rivien välistä jotkut osat kirjasta.

Lauren Conradin kirjat Style ja Infamous olen ostanut jo tammikuussa ajatuksena, että luen ne luppoaikana ollessani ambulanssissa töissä. Uuden työn myötä vapaa-aika kuitenkin kutistui puoleen on kirjat jääneet hyllylle odottamaan parrempaa hetkeä. Se koska se parempi hetki on, en vielä tiedä.

Biohakkerin käsikirja ravinto- kirjan olen saanut luettua alusta loppuun. Tästä alkoi innostukseni lähteä opiskelemaan ravintotietoutta. Asiat on esitetty kiinnostavalla tavalla ja sai kyllä meittimään syömisiäni uudelleen.  Biohakkerin käsikirjan unesta en ole vielä saanut luettua vaikka sekin hyllyllä odottaa vuoroaan. 

Kaisa Jaakkolan kirjat hormonitasapaino ja hormonidieetti ovat jääneet vain selauksen uhreiksi. Kunnolla en ole ehtinyt niihin paneutua mutta hyvin mielenkiintoisilta kirjat vaikuttavat. Asiakirjoiksi kuitenkin aika leppoisaa luettavaa.

Koululta lähti toinenkin kirja laukkuun nimittäin Täydentävät vaihtoehdot terveydenhoidossa.  Aihe on hyvin mielenkiintoinen mutta koska kirja on vielä lukematta en osaa sanoa onko sisältö järkevää.

Luetteko te kirjoja? Mikä on kaikkien aikojen paras lukemanne kirja?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *