Ahdistusta salilla

Edellisestä salitreenistä Satselixiassa on vierähtänyt tovi,joten päätin käydä verestämässä muistoja töiden jälkeen. Lähdin vielä töistä tuntia aiemmin ehtiäkseni salille ennen pahinta ihmistungosta. Motivaatiota tähän salipäivään piti kerätä aamusta asti. En oikein lämmennyt ajatukselle koko päivänä ja vielä ajaessani kuntosalin pihalle ajattelin  lähtevänikin suoraan kotiin. Ei napannut yhtään. Soitin matkalla miehelleni ja kerroin jäätävästä motivaation puutoksesta ja, että nyt olisi helpointa vaan mennä juumppaan eikä salille, mutta eihän siihen aikaan vielä mennyt mitään jumppia kun siellä olin.

Otin lämpöä juoksumatolla ja fiilistelin vähän salimeininkiä. Kuuntelin spotifyta päästäkseni treenifiilikseen samalla tuijottaen telkkareita kunnes 10 minuutin juoksun jälkeen juoksumatto vaan sammui. No olikin aika siirtyä tekemään muuta ja kävelin tyyliin ensimmäiselle laitteelle tekemään selkää. Jee kiva laite ja samoilla painoilla pystyin tekemään kun joskus aiemminkin. Oli aika siirtyä seuraavaan laitteeseen. Mihin sitä sitten menisi kun kaikissa ns. kivoissa/tutuissa laitteissa istui jo joku? Parin eri laitteen kanssa tein selkää ja rintaa kunnes siirryin takaisin juoksumatolle. Totesin,että antaa olla. Juostuani noin kymmenisen minuuttia en vain jaksanut enää. Ahdistus.

Lähdin pukuhuoneeseen ja suihkun kautta kotiin. Miettisin koko salireissun aikana,että pitäiskö vaan mennä irtisanomaan koko jäsenyys veks. Ei ole nyt motivaatiota tähän salihommaan. Yksin salilla huhkiminen ei vain tuntunut hyvältä ajatukselta.

Tiedän,että nyt kun vielä on kivat juoksuilmat niin pihalla on kiva olla mutta tunnen myös itseni sen verran hyvin,että kun ensimmäiset loskakelit tulee niin en juokse pihalla metriäkään vaan kaipaan salille ja jumppiin. Yritän siis tuo ajatus päässä mennä seuraavan kerran salille tai jumppaan,kunhan menen sinne. Juokseminen on tuntunut viime aikoina niin mun jutulta vaikka vielä pari vuotta sitten olisin voinut vaikka vannoa etten tule juoksemaan ikinä. Miten sitä voikin koukuttaa itsensä juoksemiseen? 🙂 Vaikka kai se on terveellisempi houkutus kuin herkuttelu. 😀

Millä te salikissat motivoitte itsenne sinne salille?

No Comments

  • Susanna Kajala

    Mä oon kokeillut usemman eri pt:n tekemää saliohjelmaa sekä siihen yhdistettynä ruokavalio. Pt:n kanssa yhdessä treenaamiseen vaan ei taloudellisesti ole varaa ja salilla munsta ei ole yksin huhkijaksi tällä hetkellä.Tartten jonkun sinne piiskaamaan.:D

  • Mari

    Mulla saliin tuo motivaatiota hyvä saliohjelma 🙂 Onks sulla koskaan ollu pt palveluksessa? 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *