Turun joulujuoksu 5.12.2015

Turkulaiset hyvinvointi-ja lifestylebloggaajat Krista , Riikka ja Jenna sekä minä löimme viisaat päämme yhteen ja päätimme järjestää hyväntekeväisyyskimppalenkin Turussa 5.12.2015 (Helsingissä järjestetään samana päivänä myös lenkki), johon voit osallistua lahjoittamalla haluamasi summa suoraan Pelastakaa Lapset ry:n tilille. Maksutiedot löytyy  täältä.

Voit osallistua haluamallasi tavalla ja juosta/kävellä missä ikinä oletkin. Yhteislenkillä haluamme vain tuoda ihmisiä yhteen hyvän asian puolesta.  Lenkki lähtee liikkeelle starttaa Tuomiokirkon portailta kello 14.00 ja reitti juostaan Tuomiokirkkosillan yli ja jokirantaa kohti Varvintorille josta tehdään käännös takaisin ja tullaan Martin sillan yli niin, että juostaan takaisin kirkolle jokirantaa pitkin. Kierroksen pituus on noin viisi kilometriä ja halutessasi voit juosta sen myös kahdesti meidän järjestäjien mukana. Tarkoituksena on juosta niin rauhallisesti,että osallistuminen on mahdollista kaikille.

Ensimmäiset 35 juoksijaa, jotka saapuvat paikan päälle Turun Joulujuoksulenkille, saavat lenkistä muistoksi oman joulujuoksupipon joten kannattaa olla ajoissa!

Muistathan, että tapahtumassa ei ole ajanottoa, huoltopisteitä taikka liikennejärjestelyjä, vaan juostaan hyvässä hengessä hymy huulilla liikennesääntöjä noudattaen.:)

p.s.Facebookista  löytyy  Turun tapahtumalle oma sivu, jota toivomme ihmisten jakavan omilla sivuillaan.

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *