Vapaapäivän kuulumiset

Viime viikot on tuntuneet tosi raskailta töissä ja se tietty heijastuu muuhun elämään. Yleensä ollut päinvastainen meininki mutta nyt on ollut lähiaikoina paljon koulutuksia yms mikä rikkoo sitä normaalia työtä ja hankaloittaa sitä ihan perustyötä. Elämäni ensimmäisen kerran koen jollain tapaa stressiä työstä ja olotila on sen mukainen (ärsyttää ja väsyttää mutta ei saa nukuttua). Oli siis hyvä hetki pitää hengähdyspäivä töistä vaikkakin sitä edelsi neljän päivän stressi töissä, että saa kaiken tehtyä koska ensi viikolla pukkaa taas koulutuksia. :/  Mutta onneksi nyt alkaa viikonloppu. Päästään huomenna miehen kanssa kahdestaan juhlimaan mieheni työkaverin läksiäisiä ja olen niin odottaanut tuota päivää. Pitkästä aikaa on tuntunut kivalta miettiä mitä pistää päälle ja tulee olemaan ihanaa saada laittautua.  Lapset viedään huomen aamulla mun vanhemmille ja sen jälkeen ollaankin valmiita hippaloimaan.:D

Ansaittu vapaapäivä onkin mennyt nopeasti sillä to do-lista oli pitkä. Hetken jo eilen illalla stressasin sitäkin miten saan vapaapäivän tunnit riittämään kaikkeen mitä olin suunnitellut tekevän.Hahaa! Aamun aloitin kuitenkin syömällä aamiaista sängyssä katsoen Kardashianit tallenteista kuten tein ennen kuin aloitin 8-16 työt tammikuussa. Kaipaan niin paljon tätä omaa rauhaa aamulla. Sen jälkeen siivosinkin koko asunnon koska se suorastaan huusi siivousta. Oli taas pikkasen päässyt räjähtämään viikon aikana. Päivä jatkui bloggaillen,sähköposteihin vastaamalla ja lyhyellä piristävällä lenkillä. Just lenkin aikana paistoi jopa aurinko mutta muuten on ollut aika pimeetä koko päivän. Se on syssy nyt!

Huolehtivainen mieheni muistutti vielä aamulla ennen töihin lähtöä,että muistathan sitten levätä kanssa ja ohjeisti ottamaan vaikka ruuan jälkeen päikkärit. Otin neuvosta vaarin ja kävin sängyssä kääntymässä mutta uni ei vaan tullut, joten mitäpä sitä siellä sitten makaamaan. Nousin ja leivoin kakun pojan 2-vee synttäreitä varten. Vanhempani tuovat lapset sunnuntaina takaisin ja samalla juhlitaan sitten pojan synttäreitä,jotka virallisesti ovat ensi viikolla.  Koska huomenna on niin tiukka aikataulu ja sunnuntaina todennäköisesti dagen efter-olotila niin oli parempi leipasta kakku jo nyt. 


Mitäs suunnitelmia teillä on viikonlopulle? 🙂

P.S.Juoksuharrastuksestani voi jatkossa lukea enemmän myös Mynextrunin sivustolla jonne pääset täältä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *