Jos etsit kadonnutta aikaa, jotain josta jouduit luopumaan

Bongasin tuon otsikon Leevi and the leavingsin laulusta ja pyörittelin mielessä kaikkia niitä asioita jotka ovat muuttuneet viimeisen viiden vuoden aikana eli sen jälkeen kun olen saanut lapsia,mennyt naimisiin ja muuttanut maalle. Vaikka en vaihtaisi elämästäni mitään niin haaveilevana ihmisenä sitä tulee leikittyä ajatuksella,entä jos en olisi löytänyt miestä tai en olisi saanut lapsia. Millaista elämä silloin olisi?

– Eniten kaipaan ns. entisestä elämästäni ennen lapsia vapautta mennä ja tulla. Tosin silloinkin minulla oli koira joka hieman rajoitti elämää mutta ei niin paljon kuin lapset. Toisaalta nykyään on kyllä ihanaa tulla kotiin kun aina on odotettu ja lapset juoksevat syliin halaamaan.

– Aamukahvin juonti YKSIN. Voi miten kaipaankin tuota hetkeä. Kuumaa kahvia.

– Miten ihanaa oli tulla kotiin kun asui yksin eikä tarvinnut heti alkaa tekemään ruokaa vaan riitti,että teki itselleen leivän. Nykyään tulee lasten takia syötyä terveellisemmin ja useammin koska haluan pitää kiinni ruokaa-ajoista.

– Viikonloppu aamuisin olisi ihanaa nukkua pitkään. Pötkötellä vain ja nauttia hiljaisuudesta.

– Lähteä treenaamaan just sillä hetkellä kun tuntuu siltä eikä silloin kun on aikaa ja motivaatiota ei välttämättä laisinkaan.

– Tehdä ruokia joista tykkään ilman,että aina joku kommentoi *en tykkää*.

Loppupeleissä asioita on vähän,joita on joutunut muuttamaan. Mistään en ole kokonaan joutunut luopumaan. Elämä muuttuu ihan vain iänkin myötä ja uskon,että vaikka minulla ei olisi perhettä olisivat tapani ja tyylini elää muuttuneet viiden vuoden aikana. Aikansa kutakin sanotaan ja se pitää kyllä hyvin paikkaansa. Tämäkin on vain vaihe elämässäni ja tulee taas sekin vaihe kun kaipaan elämääni vauhtia ja vaarallisia tilanteita lasten muutettua kotoota (mihin on kyllä vielä pitkä aika. :D), jolloin pitää miettiä mitä sillä hetkellä elämältä haluaa. Elämässä tulee aina vaiheita,jolloin joutuu pois siitä oman elämänsä mukavuusalueelta. Aina ei vain ole kivaa ja ruusuilla tanssimista. Tulee hetkiä jolloin ketuttaa niin paljon,että voisi ostaa pelkän menolipun kuuhun. Jos elämässä suurimman osan ajasta pystyy nauttimaan hyvistä asioista ja iloita perheestä ja siitä, että on terve niin voinen todeta elämän olevan just hyvä näin. 🙂

Onko teidän elämänne muuttuneet vuosien aikana? Mitä asioita te kaipaatte? Vai oletteko aina eläneet kuten nyt?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *