Riemukasta uutta vuotta

Vuoteen 2015 on mahtunut monenmoista. Heti tammikuussa 2015 vaihdoin työpaikkaa tutusta terveydenhuoltoalasta vakuutusalalle eli voin sanoa hypänneeni täysin tuntemattomaan. Kun katson vuotta taaksepäin työn saralta niin olen ollut tyytyväinen työpaikan vaihtoon. Vaikka työvuorot klo 8-16 ovat aiheuttaneet aikamoista päänvaivaa niin itse työ on kuitenkin on mielenkiintoista ja tarpeeksi haastavaa. Joka päivä oppii vieläkin uutta vaikka vuoden olen samoja hommia pyöritellyt menemään.

Maratoni tuli vetästyä syyskuussa, josta olen edelleen onneni kukkuloilla. Kyllä se vaan niin huikee suoritus oli tämmöseltä pari vuotta juoksua harrastaneelta, joka juoksee silloin kun on motivaatiota.  Ajalla ei voi kehua (5h 27min) mutta pääasia oli,että pystyin siihen. Tänä vuonna tuli juostua 55 lenkkiä eli periaatteessa kerta viikkoon vuoden ajan vaikka voin suoraan sanoa,että välillä on mennyt viikkojakin kun en ole juossut yhtä ainuttakaan lenkkiä.:D Jonain viikkoina sitten taas on vedetty useampi lenkki ja kilometrejä kertyi 410.  Tänä vuonna on tullut juostua paljon lyhyitä lenkkejä kun taas viime vuonna juoksin pidempiä, jolloin kilsojakin kertyi enemmän. Uuden työn myötä oma aika hävisi kuin tuhka tuuleen joka näkyy niin juoksussa kuin kaikessa muussakin treenaamisessa sekä ihan blogin kirjoittamisessa. Aiemmin kun oli arkivapaita ja lapset oli hoidossa päivät niin oli aikaa tehdä kaikkea. Nyt pitää prioirisoida vähän enemmän.

Jos matkustus puolelle suunnataan niin tämmän vuoden puolella on tullut pyörähdettya pariin otteeseen Tallinnassa ja kerran Thaimaassa.  Lomat tekee aina hyvää ja auringon näkeminen näin talvella on ihan välttämätöntä. Perheen kanssa käytiin myös Turku-Tukholma-Turku risteilyllä, josta lapset olivat hyvin innoissaan.

Blogi koki myös muutoksia ja nimen vaihdos viime pääsiäisenä toi itselle paremman fiiliksen. Aloitin myös juoksublogin pitämisen MyNextRunilla, jonne saan sysättyä enemmän treenijuttuja vaikka toki niitä täälläkin on. Juoksu on kuitenkin mulle se ykköslaji, jonka puhumisella pitkästytän lähes kaikki.:D Blogin kanssa on tehty yhteistyötä itselle ihan huippu juttujen parissa varsinkin kun blogini pyörii vielä ihan lastenkengissä niin olen todella kiitollinen kaikista yhteistöistä.

Nyt kun vuosi lähenee viimeistään niin on aika alkaa suunnittelemaan vuotta 2017.

Mitäs tavoitteita Te olette asettaneet itsellenne?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *