Miltäs se viikko on näyttänyt tähän asti?

Maanantai aamu. Sitä joko vihaa tai voi odottaa innolla uutta tulevaa viikkoa. Oltuani viime viikon keskiviikosta perjantaihin kotona kipeiden lasten kanssa, aloin jo kaipaamaan töihin. Aamulla ensimmäisenä sängystä noustessa mielessä olikin jo töiden jälkeen odottava juoksukoulu. Työpäivästä kun selviää niin pääsee purkamaan paineita ulkoilmaan. Maanantaina juostiin ”rauhallisesti” vauhtia joka kilometri kiristäen. Liikkeelle lähdettiin 6min /km ja viimeinen veto 5.15 min/km.  Ajatuksena oli, että fiilis pysyy hyvänä melkein koko juoksun. Lopussa saatiin vetää loput mehut irti juoksemalla täysillä. Osalla oli vielä ruutia jaloissa mutta oma meno alkoi olla jo tahmeaa viho viimeisen vedon kohdalla jolloin vauhti oli vapaa mutta piti kuitenkin juosta kovemmin kuin 5.15 min/km.

Tiistaina oli lepopäivä.Työpäivän jälkeen sai vain olla paitsi, että kävin kaupassa, siivosin, tiskasin ja pyykkäsin.

Keskiviikkona alkoi odotettu challenge. Alkuun tavattiin porukalla Vauhtisammakolla ja käytiin läpi tulevaa kymmentä viikkoa. Sitten siirryttiin Intersportiin, jossa meille kaikille tehtiin inbody- kehonkoostumusmittaus.  Koska keskiviikkona on  myös juoksukoulun treenipäivä niin piti siirtyä takaisin Vauhtisammakolle, josta lähdettiin juoksemaan. Se,että ensi viikolla on tauko viikko juoksukoulussa ei enteillyt hyvää. Luvattiin kovaa treeniä ja sitä myös saatiin. Mieheni on mennyt lihasrelaksanttien voimalla pari päivää koska jalat on niin kipeät.:D Tällä kertaa luvassa oli neljän porukassa juoksua sekä lihaskuntoa. Aikamoista touhua mutta hienosti meidän porukka tuli toiseksi.:)

Torstaina olikin blogi-ilta Dotsissa turkulaisten bloggareiden kanssa. Kivaa oli taas nähdä kaikkia tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin. Dots oli myös paikkana mulle ihan uusi.

Perjantaina oli challengen yhteistreenit, joihin menin suoraan töistä. Odotin kauhulla sillä tiedossa oli kuntotestit. APUA!! Testi alkoi vatsalihastestillä eli 1 minuutti aikaa tehdä perus vatsoja niin monta kuin ehtii. Ehdin tehdä 32, johon olen tässä kunnossa ihan tyytyväinen. Sitten lähdettiin koko porukka puistoon jokaisella yksi kahvakuula kädessä jossa lopputestaukset tehtiin. Testi tehtiin pareittan, joista toinen suooritti ja toinen llaski suorituksia ja tottakai aikaa vasten tehtiin.  Oli kahvakuulilla erinäisiä liikkeitä, askelkyykkyjä, punnerruksia, tasakyykkyjä ja juoksua. Kaikkia liikkeitä tehtiin reilut määrät kuten mm. tasakyykkyjä 80 kpl. Jalat tutisi jo alkuun niin paljon, että suorittaminenkin oli vaikeaa mutta hyvin se meni ja 10 viikon päästä katsotaan onko aika parantunut.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *