Parhaan ystävän kanssa lenkillä

Fiilistelyä vuonna 2015 päivää ennen ensimmäistä maratonia Tallinnassa.
Tästä se 42 kilometriä lähtee!

Oletteko koskaan tulleet miettineeksi kuinka hyödyllistä onkaan mennä naimisiin toisen juoksijan kanssa? Ensinnäkin yhteinen harrastus, se on jo kova sana nykypäivänä tai yhteinen aika.

Motivaatio pysyy lujempana kun harrastuksessa on mukana kaksi. Jos toinen lähtee lenkille niin huikkaatko vaan heipat vai huvittaisiko sinuakin lähteä lenkille? Täytyy myöntää, että välillä kilpailuhenkisyys syttyy niin, että on pakko lähteä myös lenkille, ettei vaan oma juoksukunto huonone.

Lomailuun voi yhdistää urheilun. Innostuttuani juoksemisesta haluaisin, että kaikkiin matkoihin sisältyisi juoksua. Jos ei kilpailun muodossa niin edes päivä hölkkänä. En keksi mitään mahtavampaa tapaa tutustua uusiin paikkoihin kuin juokseminen. Juoksukilpailut järjetsetään useimmiten isoissa kaupungeissa, joissa juoksumatka kiitää ohi nähtävyyksien ja näet kaupungin parhaat palat juoksun aikana.

Terveelliset elämäntavat. Aina ei ole helppoa pysyä siellä terveellisten ruokien parissa mutta vaikka lipsuisi sitten joskus herkuttelemaan niin ei se haittaa kunhan myös liikkuu.  Tähänkin liittyy aika vahvasti motivointi. Jos toiselta lähtee niin sanotusti mopo käsistä niin varmasti on helpompi motivoida takaisin ruotuun kuin jos olisi sinkku.

Kuntoilu yhdessä. Ihanaa ja samalla kamalaa. Ei ole aina kivaa katseltavaa varmastikaan kun juoksee räät poskella henkihieverissä (tai siltä tuntuen). Mutta se, että olette yhdessä juoksemassa ne räät poskella on jotenkin ihan söpöä kuitenkin. Tahdonvoiman näkeminen toisessa on jotenkin kiehtovaa.  Juoksemisesta on kiva puhua jonkun sellaisen kanssa joka tykkää siitä. Juoksu kun on laji, josta ollaan niin kahtaa eri mieltä. Toiset vihaa ja toiset rakastaa.  Se, että vierellä on ihminen joka rakastaa lajia yhtä paljon kuin sinuakin on rakastamisen arvoista.

Hauskaa loppuviikkoa!

P.S Vauhtisammakko järjestää ystävänpäivänä sinkkulenkin sekä Turussa, että Helsingissä.Kannattaa osallistua jos viereltäsi uupuu vielä se oma juoksija.:)

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *