Arjen luksusta

Lasillinen kuohuvaa, pala kakkua ja ympärillä kauniita asioita.  Näistä sain nauttia kun Dotsissa vietettiin Fashion week evening partyja.  Paikalle oli saapunut sankoin joukoin ihmisiä tutustumaan ja ihmettelemään mitä kaikkea Dots pitää sisällään. Täältä voit lukea aiemman postaukseni Dotsista, jolloin olimme Turkulaisten bloggaajien kanssa tutustumassa kyseiseen liikkeeseen.  Se mikä Dotsiin sisään astuessa on kivaa, niin se tunnelma ja se miten avosylin sinut asiakkaana otetaan vastaan heti ovella. Liikkeessä on kaikki niin kauniisti ja niin kauniita asioita, että siellä saisi vierähtämään tunnin jos toisenkin, ihaillen ja jutustellen.

Mukaan oli tällä kertaa kutsuttu myös stylisti Tommi Haapaniemi. Voi miten ihana ihminen Tommi onkaan. Vaikka hän olikin minulle täysin vieras ihminen, niin silti tuli jutellessa sellainen olo kuin olisi jutellut kenen tahansa oman ystäväni kanssa.  Sorruin ostamaan mitä mukavimman maximekon kun kerrankin löytyi oikean pituinen, jota voi kesällä käyttää sandaalien kanssa mutta siitä lisää toisessa postauksessa koska tähän hätään en ehtinyt ottaa asukuvia.

Pakko vielä kehua M Bakeryn tekemään moussekakkua, joka oli gluteeniton ja laktoositon. Kakku oli hyvää ja niin kaunis ulkoasultaan, että se sopi tilaisuuteen kuin nenä päähän. Veljeni häissä oli myös M Bakeryn tekemä kakku ja sekin oli niin suussa sulavan hyvää.  Nyt päällimmäisenä onkin mielessä heidän kakkubuffansa mikä on joka perjantai klo 12-18 Turun kauppahallin Piece of Cakessa ja jonne mun on joku perjantai päästävä. 🙂

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *