Wau lingerie

Pääsin tutustumaan muutaman muun bloggaajan kanssa Turkuun juuri avattuun alusvaateliikkeeseen Wau lingerieen. Kyseinen liike avautui yliopistonkadulle (kävelykadulle) eli sijainti on ihan keskustassa ja helposti löydettävissä.  Odotin iltaa innolla sillä alusvaatteita ei naisella voi koskaan olla liikaa ja toivoinkin löytäväni vähintään uudet rintaliivit lauantain kemuihin.

Waun omistaja Outi piti meille esittelykierroksen brändeistä, joiden alusvaatteita heillä myydään ja tunnetuin merkki taisi olla marlies dekkers. Itsekin sorruin ostamaan nimenomaan heidän mallistostaan rintaliivit, sillä ne olivat todella kauniita ja kaikissa malleissa oli joku pieni yksityiskohta.  Muita brändejäkin löytyi kuten Anita, Sapph, Simone Perele, Missya jne.  En esimerkiksi tiennyt, että Anita valmistaa laadukkaita urheiluliivejä, jotka sopivat isommallekin poven omistajille ja rinnat pysyvät varmasti paikoillaan treenin ajan.  Wau lingerie myy myös uima-asuja, muotoilevia alusvaatteita sekä oloasuja.

Paitani alla on nuo ostamani marlies dekkersin liivit, joissa koru tulee kivasti esiin.

Olin yllättynyt siitä tiedosta, että suomalaiset naiset ostavat liivit keskimäärin 1,7 kertaa vuodessa ja käyttävätkin niitä sitten useamman vuoden. Itseltäni löytyy liivejä joka lähtöön; on eri värisiä ja erilaisia malleja ja ostankin alusvaatteita hyvin usein. Tykkään käyttää värikkäitä liivejä mutta niiden kanssa saa olla tarkkana, että minkä paidan alle ne voi laittaa etteivät paista läpi.  Siksi perus valkoiset, mustat ja nuden väriset liivit pitäisi mielestäni löytyä joka naisen kaapista vaikka värikkäätkin ovat kauniita.  Alusvaatteet ja varsinkin rintaliivit ovat tärkeä osa naisellisuutta.  Harvat ehkä näkevät ne ylläsi mutta uskon, että kun puet päällesi ne kaikkein kauneimmat alusvaatteet kaapista tunnet itsesi upeaksi.  Rintaliiveillä saadaan myös tuettua rinnat ”paikoilleen” ja vaatteet istuvat näin paremmin, jolloin taas itsetunto kolahtaa hieman ylemmäs. Hyviin alusvaatteisiin kannattaa ehdottomasti panostaa varsinkin jos on isompi povi, että tukea on tarpeeksi, ettei tarvitse kärsiä niskahartiaseudun kivusta.

Kiitos Wau lingerie mukavasta illasta ja aimo annoksesta tietoa liittyen alusvaatteisiin.

* Yhteistyössä Wau Lingerie*

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *