Reipasta menoa juhannus viikolla

Juoksutrikoot 2xu / paita Nike (saatu)

Palataanpa hetkeksi vielä juhannus viikon treeneihin.

Maanantai alkoi fitdogin treeneillä. Alkuun lämmiteltiin askelkyykyillä yms varsahypyillä. Teimme pitkän kävely/hölkkä-lenkin maastossa ja välillä rämmittiin metsässä.  Tämän jälkeen Veeti Kallio oli pitämässä fitdogin porukalle tsemppipuheen.  Kyseessä oli kauden päätöstreenit ja hieman on haikeeta, että nämäkin treenit jo loppuivat.

Tiistaina taasen oli vuorossa vauhtisammakon järjestämän kuntorempan treenit ja koska oli sadepäivä niin tehtiin sisällä lihaskuntoa. Osa liikkeistä tehtiin pareittain niin,että aina työtä oli 20-30 sekuntia riippuen liikkeestä ja heti vaihdettiin vuoroa kun aika oli mennyt. Kummatkin tekivät siis jatkuvasti jotain liikettä. Tällä tyylillä mentiin suurin osa tunnista. Välillä tehtiin yksinään keskivartaloon liittyviä liikkeitä, joilla sain vatsalihakset kipeäksi moneksi päiväksi. Vasta perjantaina alkoi tuntua siltä,että oli helppo nousta autosta ulos ilman, että vatsalihaksiin koskee.

Torstaina lähdimme Nauvoon vanhempieni luokse juhannuksen viikkoon. Olimme sopineet äitini kanssa, että voimme lähteä mieheni kanssa illalla lenkille. Olin miettinyt valmiiksi reitin ja äidiltä saamani arvion mukaan matka olisi noin 13 kilometriä. Hän on sitä pyöräillyt joten siksi arvio oli noin matka. Lähdettiin matkaan Camelbakin juomarepulla ja parilla geelillä,sillä oli hirmusen kuuma päivä. Saaristotietä juostessa autoja suhasi ohi kiitävällä vauhdilla ja välillä sai pelätä irtoaako oma yläraaja auton mennessä ohi kun menivät niin läheltä vaikka itse tuntui, että juoksee jo melkein ojassa.  Maisemat oli kyllä mahtavat ja ilma todella hieno vaikka aamulla satoi kaatamalla. Lenkin pituus 15,23 km ja kesto 1h 46 min.

Kengät Inov x-talon 212 (siniset) / Salomon S-lab sense 5 ultra sg (punaiset)

Perjantaina käytiin taas yhdessä mieheni kanssa juoksemassa maastossa Nauvossa testaten Salomonin maastojuoksukenkiä. Claudia koiramme oli mukana matkassa.  Lenkille pituutta tuli 7 kilometriä ja aikaa kului 1h 11 min.

Sunnuntaina kävin vielä lyhyellä 2 kilometrin lenkillä, sillä oli sellainen fiilis,että on pakko päästä juoksemaan vaikka oltiin varmasti lähellä hellerajaa.  Koska juokseminen helteessä ei ole minulle milläänlailla helppoa niin on tämä sitä siedätystä. Ehkä se juokseminen joskus sitten helteeessä olisi helpompaa. Vai pitäisikö lähteä kuukauden reissulle päiväntasaajalle juoksuleirille? 😀

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *