Maailman hauskin juoksutapahtuma

Postauksen otsikon sanoin kuvataan uudistunutta väriestejuoksu Color Obstacle Rush tapahtumaa, jonne pääsin osallistumaan järjestäjän kutsumana. Oli kyllä hienoa päästä katsomaan mitä kaikkea hauskaa ovat reitille osanneet keksiä.  Tapahtuman nettisivuilla kerrotaan, että heillä on tänä vuonna täysin uusia ilmatäytteisiä esteitä liukumiseen, pomppimiseen, kierimiseen, törmäilemiseen sekä värjäytymiseen. Kuulostaako tylsältä? No ei mun mielestä jos vertaa maratonin juoksemiseen, jossa tallot maantietä seuraavat 42 kilometriä. Siihen tarpomiseen nähden voin kuvitella, että tämä tapahtuma on ratkiriemukas eikä tarvitse pelätä tylsistyvänsä sillä itse matkakin on vain 5 kilometrin mittainen.

Tämä oli ensimmäinen  kerta kun olin väriestejuoksutapahtumassa, joten minkäänlaista kokemusta ei ole tämän tyyppisestä tapahtumasta.  Pari muutakin Turkulaista bloggaajaa oli tulossa samaan lähtöön, joten olimme sopineet treffit portin läheisyyteen. Kivaa, ettei tarvinnut olla siellä yksin.  Lähdimme alkujumpan jälkeen lähtöalueelle ja pääsimme ensimmäisinä juoksemaan. Hävitin jo ensimmäisen esteen aikana Marin ja Victorian. Hetken aikaa odottelin mutta sitten kävi mielessä,etä ehtivätköhän he jo mennä joten lähdin minäkin jatkamaan matkaa. Esteitä tuli ja meni. Hetken päästä huomasin ettei edessäni ollutkaan enää ketään, joten himmasin vauhtia vaikka missään vaiheessa en kovaa edes mennyt. Kaikilla esteillä ei oltu ilmeisesti varauduttu siihen,että juksijoia tulisi  niin nopeasti sillä hetken aikaa saatiin yhden miehen kanssa odotella, että vesi-ilmapallot olivat täytetty ja saimme tietää mitä meidän kuuluu tehdä. Esteet juoksin suurimmaksi osaksi yksin joten väriä sain todellakin päälleni.  Yksi este jäi menemättä kun reitti oli niin huonosti merkitty,ettemme tieneet edessä juoksevan miehen kanssa,että mihin suuntaan olisi kuulunut mennä. Esteeltä jopa kysyttiin ollaanko ensimmäisiä ja vastasin joo,johon saatiin vastaus,että takaata pitää kiertää. No mehän mentiin  ja se  reitti vei maaliin. Maalissa sai mitalin ja väripussukan.

Itse reitti oli kyllä ihan hauska ja sopivan pituinen. Reitti vain olisi saanut olla paremmin merkitty. Näin jälkikäteen ajateltuna myös tapahtuma sopisi ehkä polttareihin tai tyttöjen illan etkoiksi.   Olen selvinpäin ehkä liian kilpailunhaluinen ja muutaman sidukan jälkeen minunkin meno olisi ollut rennompaa. Tiesin, ettei kyseessä ole juoksukilpailu enkä todellakaan juossut edes tosissani kovaa mutta ihmettelin kyllä mihin ne kaikki muut jäivät.  Ilma oli kyllä ihan mahtava lukuunottamatta kovaa tuulta mutta sekään ei haitannut sillä sää olisi ollut todella kuuma ilman sitä.

Itse en ehtinyt jäämään juoksun jälkeisiin väribileisiin mutta vaatteet,hiukset ja naama saivat kyllä väriä ihan  juoksun aikanakin.  Värit lähtivät hyvin pois suihkuissa,joten ei kannata pelätä,että jää siniseksi kunnes väri kuluu pois.:D

Sain tapahtuman järjestäjiltä treenitopin ( Kuva ihan sivun alhaalla) arvottavaksi.  Jos on Kuopion väriestejuoksuun menijöitä niin kannattaa osallistua arvontaan, sillä mukaan saa myös keltaisen väripussukan joka jäi minulta käyttämättä. Mukaan arvontaan pääsee jättämällä kommentin sähköpostiosoitteen kera niin saan voittajaan yhteyden arvonnan suoritettuani. Aikaa on osallistua keskiviikkoon 31.8.2016 klo 12 asti.

 * Postaus toteutettu yhteistyössä Color Obstacle rushin kanssa ja  osallistuminen saatu heiltä*

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *