I love me-messujen Top 5

Kävin messuilla jo eilen Riikan ja Jennan, Marian sekä Reetan kanssa. Kyllä se vaan niin on, että porukalla on paljon mukavampi viettää päivää messuilla kuin yksin.  Olimme paikan päällä jo ennen yhdeksää, sillä biohakkeroinnin tiedotustilaisuus alkoi kello 9.00, jonne olimme ilmoittautuneet. Jaakko Halmetoja (kuvassa) kertoi mielenkiintoisia juttuja biohakkeroinnista ja  mitä kaikkea todennäköisesti tulevaisuudessa tullaan mittaamaan. Sitten niihin messutärppeihin.

1) Inkiväärimojito oli kyllä koko messujen paras asia. Tämän herkun voi ostaa joko alkoholittomana tai alkoholin kera Evoke & Ginger People & Puls pisteeltä. Alkoholittomanakin drinkki maistui todella hyvältä.
2) Kaikki raakasuklaamaistiaiset!
3) Katri Niskasen pisteellä oleva ihana pinkki takki joka oli super hyvässä alennuksessa mutta en raaskinut silti ostaa.
4) Mittauspisteet. Olisin halunnut päästä vitamiini-ja hivenainemittaukseen mutta aina kun heidän pisteelle meni niin jono oli hyvin pitkä, joten en halunnut kuluttaa koko messuilla olo aikaa jonottamiseen.
5) Four sigmaticin pisteeltä saa hyvää kahvia.

Pääsin muuten elämäni ensimmäistä kertaa hybridi auton kyytiin, kun Maria oli saanut töistä käyttöönsä Toyota Priuksen, jolla Turkulaisten bloggaajien porukka siirtyi messuilemaan. Olin yllättynyt auton hiljaisuuudesta sillä matalissa vauhdeissa ei auton sisälle kuulunut juuri muuta kuin renkaiden ääni. Olisi aika hienoa jos kaikki tai edes suurin osa esimerkiksi autoista ja busseista olisi hybridejä, sillä vähenisi kaupungin melu jo aika paljon.

Hauskaa viikonloppua kaikille!
 

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *