Smoothie

Smoothie sana tulee vastaan lähes joka puolella niin kaupoissa, kahviloissa kuin somessakin. Niistä tehdään mitä omalaatuisimpia versioita, joilla päihitetään terveysvaikutuksissa kaikki purkeissa saatavat vitamiinit ja ihan hyvä näin. Onhan niissä puolensa koska ovat helppoja tehdä ja suurimmaksi osaksi ihmiset tekevät niistä terveellisiä. Millainen olisi epäterveellinen smoothie?  Soothie on myös mukavan helppo ostaa vaikka kahvilasta välipalaksi jos kiire pukkaa eikä itse ehdi kokkailemaan.

 
Itse myönnän olevani
– liian laiska tekemään smoothieita varsinkin arki aamuina ja tiedän, että voisin tehdä sen jo illalla valmiiksi aamua varten mutta kun se tehosekoitinkin pitäisi sitten jaksaa pestä illalla.
– olen myös liian arka kokeilemaan uusi makuja omissa kokkailuissani. Esimerkiksi vihersmoothietä en suostu tekemään kotona sillä koen ennakkoluuloja avokadosta, salaatista ja lehtikaalista tehtyihin smoothieihin. Ne näyttävät kyllä hyviltä mutta joku niissä tökkii vastaan. 
Tykkään syödä smoothieta sillä niiden värikkyys saa hyvälle mielelle ja ne ovat nopeampia syödä kuin esimerkiksi leipä joka murusia löytyy autosta vielä vuodenkin päästä. Smoothie ei sotke jos syöjä osaa vaan imee pilliä. 😀 . Monesti myös kahviloissa smoothie on ainoa nopea ja terveellinen vaihtoehto kun etsii gluteenitonta. En jaksa odotella, että pakkasesta haetaan gluteeniton sämpylä joka ei ole edes kovin hyvä suurimmassa osassa paikkoja ja sen väliin saat kinkku-ja juustoviipaleen.  Siksi smoothie tarttuu hyvin usein käteeni. 
Nyt on teidän vuoro. Mikä makuyhdistelmä hivelee sinun makuhermojasi smoothieissa?

No Comments

  • Sini /luontoloinen

    Oi smoothieita, lemppareita! 🙂 Minun perussmoothieni sisältää aina banaania, maapähkinävoita, rahkaa, vähän vettä ja jotain marjoja. Joskus sinne eksyy myös kaurahiutaleita ja vaikkas cashewpähkinöitä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *