Arvonta Aurajoen yöjuoksuun

Kuvat viime vuodelta

Aurajoen yöjuoksu pärähtää käyntiin Turussa tänä vuonna 29.4.2017 klo 22.00. Olen itse menossa juoksemaan 10 kilometrin matkan mutta vaihtoehtonahan on myös 5 kilometrin kisa sekä joukkuekisa 10 kilometrin matkalla. Reitti on hyvin tasainen jonka vuoksi se sopii hyvin vaikka ensimmäiseksi juoksukisaksi. Juoksun ajankohta kello 22.00 aiheutti minulle harmaita hiuksia viime vuonna osallistuessani ensimmäsitä kertaa kyseiseen kisaan. Ajatus juoksemisesta lähes nukkumaanmeno aikaan kauhistutti. Miten saisin motivoitua itseni juoksemaan siihen aikaan kun yleensä olen laskenut lampaita? Postaukseni viime vuoden kisasta voit käydä lukemassa tästä.

Jälkeenpäin ajateltuna aika oli mitä sopivin. Juoksin kauden parhaan juoksuni koska keli oli hyvä eli ei liian kylmä vaan juuri sopiva. Juoksen nimittäin mieluummin viileässä kuin helteessä joka on osoittautunut ihan liian hankalaksi sääksi juoksenteluun. Kevät on näin ollen mitä mainiointa aikaa osallistua juoksukisaan sillä useimmiten myös treenimotivaatio on korkeimmillaan silloin.

Jos et vielä ole ilmoittautunut Aurajoen yöjuoksuun mutta haluaisit kenties mennä niin nyt on sinun tilaisuutesi. Sain yhteistyössä Turun urheiluliiton kanssa arpoa kaksi osallistumista Aurajoen yöjuoksuun. Voittajat saavat itse valita matkan mille haluaa osallistua.  Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen 22.1.2017 mennessä.  Voittajia infoan sähköpostitse joten muistathan laittaa kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi.

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *