Talviretken taikaa

28 helmikuuta

Talvi on ihanaa aikaa jos vain unohdetaan kaikki ne loskakelit ja nautittaisiin raikkaasta pakkassäästä sekä lumisesta maisemasta.  Kunhan on tarpeeksi vaatetta päällä niin pärjää hyvin kovallakin pakkasella ulkona, jolloin luonto on useimmiten kauneimmillaan talvella.  Tällä hetkellä kun katsoo ikkunasta ulos niin lunta tulee taivaan täydeltä lisää.
Olemme kiertäneet lasten kanssa lähiympäristön polkuja ja lapset on saatu houkuteltua mukaan lämpimällä kaakaolla ja kekseillä.  Lapset kyllästyvät nopeasti joten on keksittävä viihdykettä. Matka taittuu arvuuttelemalla eläinten jäljistä, että mikä eläin on lumen päällä tallustellut.  Ihmetellään kasveja ja puita.Lapset kysyvät kaikkea mahdollista mitä näkevät ja kuulevat.  Reissun kohokohta on kuitenkin nauttia lämmintä kaakaota ja syödä keksejä. :)

Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille! 

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Tuollaiset retket menevät kyllä niin talteen. :) Ja ehdottomasti samaa mieltä: tärkeintä retkellä (ja vaelluksella) on ne eväät. :P

    VastaaPoista
  2. Nyt tuli ikävä sitä aikaa jolloin omat lapset olivat vielä pieniä - tai edes asuivat vielä kotona. Nauti - ja tottakai: retkieväät <3

    VastaaPoista
  3. Kylläpä välittyy mukava tunnelma tekstistäsi ja kuvista. :) Talvi on ihanaa aikaa ainakin silloin, kun on oikea talvi - lunta ja vähän pakkasta - eikä loskaista kalseutta.

    VastaaPoista

Like us on Facebook

Subscribe