GoExpo messut ja giveaway!

06 maaliskuuta


Muutaman viikon päästä Helsingin messukeskus täyttyy urheilusta- ja liikunnasta kiinnostuvista näytteilleasettajista sekä kävijöistä kun GoExpo aukeaa 17.3.2017 jatkuen koko viikonlopun. Minulla on ilo päästä mukaan tänäkin vuonna, mutta tällä kertaa hengailen koko perjantai päivän siellä työn merkeissä. Olen todella iloinen tästä mahdollisuudesta sillä onhan se ihan erilaista olla töissä kuin pelkkänä kävijänä.  Samaan aikaan messukeskuksessa on seitsemän vauhdikasta tapahtumaa: Fillari, Kunto, Golf, OutdoorExpo, Ball Sports, Helsinki Horse Fair ja Kuva&Kamera -messut.  Uutuutena messuilla on RunSport-alue, jota itse odotan kaikkein eniten. RunSport-alueella jaetaan treenivinkkejä ja käydään kiinnostavia keskusteluja asiantuntijoiden kanssa päivittäin.

Haluaisitko sinä voittaa lipun GoExpo- messuille?  Minulla on ilo arpoa kolme lippua kyseiseen tapahtumaan. Kerro mikä osasto tai näytteilleasettaja sinua kiinnostaisi eniten niin olet mukana arvonnassa. Voittajille ilmoitan sähköpostitse, joten jätäthän kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi. Arvonta päättyy 9.3.2017 klo 20.00.


You Might Also Like

18 kommenttia

 1. Mä voisin mielelläni kåydä horse fairissä ��

  VastaaPoista
 2. Horse ja kunto �� t. Satu R-P

  VastaaPoista
 3. Jooooooooo.. haluan!! leino.jenina@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Eniten minua kiinnostavat valokuvaukseen ja salitreenaamiseen liittyvät osastot. Lista näytteilleasettajista on todella pitkä ja messuista tulee varmasti mielenkiintoiset. Olisi mahtava päästä mukaan! :-)
  julia.hakkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Uusi pyöräilykypärä olisi ollut tarpeena, mutta töissä menee viikonloppu. Mies menee kuitenkin tutkimaan tarjontaa puolestani :)
  Ainok88@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Moikka! Onpas kiva arvonta!

  Minua kiinnostavat sekä valokuvaus, siellä pidettävät fitnesskisat, kaikki urheiluun liittyvä ja odotan sieltä uusia ideoita liikuntaan ja urheiluun.

  hirveetamenoa@gmail.com

  VastaaPoista
 8. RunSport ja OutdoorExpo kiinnostaa eniten.:)

  jennipelto1@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Juoksuun liittyvät asiat ja fitnessjutut kiinnostaa erityisesti.
  Ulpu
  rituha@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Opiskelen kuvausta ja editointia, ja haluaisin NIIIN mennä katsomaan kaikkia uusia laitteita ja kameroita!
  Siellä saa kokeilla kaikkea ja kuunnella asiantuntijoita. Olisi ihan mahtavaa! Muistaakseni saman päivänä on hevospäivä, mikä myös kiinnostaa, kun on harrastanut melkein koko elämän niitäkin :)

  lifeascinderella(at)gmail.com
  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
 11. Liikuntaan liittyvät asiat kiinnostavat monipuolisesti.
  jannanaskeleet@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kaikki liikuntaan liittyvät kiinnostaa...

  lamo@iki.fi

  VastaaPoista
 13. Ulkoiluun ja retkeilyyn liittyvät asiat kiinnostaa eniten mutta eiköhän jokainen kolkka tule kumminkin koluttua messuilla läpi. Parhaat messut :)

  VastaaPoista
 14. kaikki liikuntaan liittyvät asiat kiinnostavat, toivon tapahtumalta uusia inspiraatioita itselleni :) annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Osastot mistä löytyy maasto ja kilpapyöriä pitänee päästä katsastamaan :-)
  maturosa(at)gmail.com

  VastaaPoista
 16. OutdoorExpo! Liikuntakieltoisena ja muutenkin motivaation etsimisen takia olisi kiva saada hyviä ideoita oheisharjoituksiin, viime vuonnakin löytyi kivoja ideoita! Myös hevoset voisivat kiinnostaa. :)

  kiiaeerika@outlook.com

  VastaaPoista
 17. Arvonta suoritettu ja voittajat saaneet sähköpostia.:)

  VastaaPoista

Like us on Facebook

Subscribe