Treeniviikko 17

 

Joskus sentään kaikki menee nappiin ja viikon jälkeen voi sanoa,että ihan jokainen treeni meni tällä viikolla paremmin kuin odotin. Niin monen pettymysten viikkojen jälkeen on sanoinkuvaamattoman hyvä fiilis kun edes yksi viikko sujuu hyvin treenien osalta. Tiedostan sen, että aina kaikki ei suju mutta kun niitä huonoja viikkoja on tänä vuonna ollut enemmän kuin hyviä niin alkoi jo hieman ärsyttämään. Nyt yhden hyvän viikon jälkeen saa taas tulla pettymyksiä jos on tullakseen. Tästä on hyvä jatkaa uutta alkanutta viikkoa mutta sitä ennen ne viime viikon treenit ja kisat.

Tiistaina kevyt juoksu/kävely lenkki. Sää oli niin ihana, että olisi tehnyt mieli tehdä pidempikin lenkki. Loppu viikosta kolkutteleva Bodomin polkujuoksukisa kuitenkin piti isommat menohalut vielä sisälläni.
Matka 13 km, kesto 1h 47min, keskisyke 155, keskivauhti 8:15 min/km

Torstaina samanlainen kevyt juoksu/kävely lenkki kuin tiistaina mutta hieman lyhyempi.
Matka 8 km, kesto 1h 5min, keskisyke 154, keskivauhti 8:12 min /km

Lauantaina juoksin Bodom trailissa 21 km. Kisarapsa täällä.
Matka 21,19km, kesto 3h 2min, keskisyke 184, kestivauhti 8:37 min/km

Sunnuntaina kävely kaverin kanssa joka toimi samalla hyvää palauttelulenkkinä Bodom trailista. Jaloissa ei tuntunut yhtään, että olisi edellisenä päivänä juossut poluilla puolikkaan.
Matka 13,08 km, kesto 2h 26 min, keskisyke 111, keskivauhti 11:10 min/km

Kokonaissaldot tällä viikolla: Kilometrejä kertyi 55,3 km ja kokonaistuntimääräksi kertyi 8 h 21 min. Kerrankin koko viikon treenit ja kisat meni putkeen. Näitä viikkoja lisää kiitos!

Mitä treenejä sulla on tiedossa tällä viikolla? 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *