Kesäteatterin huumassa

*Postaus toteutettu yhteistyössä Linnateatterin kanssa*

Linnateatterissa on tänä vuonna myös katettu kesäteatteri, joka viihdyttää teatterin ystäviä komedioilla. Vietimme mieheni kanssa torstaina laatuaikaa kahdestaan Haluatko mökkiläiseksi ensi-illan merkeissä.  Ruuhkavuosien pyörittämälle arjelle teatteri-ilta oli todella odotettu ja toi mukavaa vaihtelua perus arki-iltaan. Se, että saa rauhassa katsoa parin tunnin ajan teatteria eikä kukaan roiku hihassa pyytämässä jotain on luksusta. Hetkellisen akkujen latailujen jälkeen oli ihanaa hakea lapset hoidosta ja lähteä taas viettämään sitä normaalia arkea.

Suosittelen ehdottomasti menemään Linnateatterin Haluatko mökkiläiseksi– esitykseen.  En ole vähään aikaan tainnut nauraa yhtä paljon. Vaikka esityksessä on paljon mökkiläisiin liittyviä kliseitä niin ne nauratti sillä tunnistan omat vanhempani juuri esityksessä kuvattuina mökkiläisinä. Näyttelijät olivat kuin luotu rooleihinsa ja näyttämö kruunasi kyllä kaiken.  On uskomatonta miten pienessä tilassa pystytään luovimaan koko esityksen ajan ilman, että se tuntuisi häiritsevältä.

Ensi kerralla on kyllä pakko ottaa ruokamenu myös sillä nyt työpäivän jälkeen oli kova nälkä ja harmitti kun en ollut tilannut ruokia. Linnateatteri toivoo ruokatilausta viikkoa ennen esitystä, joten mattimyöhäsinä tyydyimme tortillasipseihin ja salsaan, joka sekin ajoi hyvin tehtävänsä eikä tarvinnut lähteä nälkäisenä enää kotiin. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *