Kuinka moni on jämähtänyt juomaan samaa kahvia vuosikausia?

Me suomalaiset olemme kahvinjuojakansaa. Suomalaiset rakastavat kahvia  niin paljon, että sitä kuluu vuosittain 10 kiloa henkilöä kohden. Juon itsekin kahvia paljon ja ilman kahvia ei päivä herää eloon. Kahvi kuuluu vahvana osana myös sosiaaliseen elämään. Kahvinjuonti hyvässä seurassa on ihan parasta ajanviihdettä.

Tiesitkö, että Suomi on ainoa maa, jossa kahvitauko kuuluu jokaisen työssäkäyvän kansalaisen perusoikeuksiin?

En ole ollut kovinkaan suuri kahvin maun nautiskelija mitä tulee kahvinjuontiin. Useimmiten otan kahvilassa mustan kahvin tai joskus yllätän itseni ostamalla latten.

Yhteistyössä Slurpcoffeen kanssa pääsin maistamaan erilaisia kahveja, joita en varmasti olisi itse ostanut kaupasta. Olen enemmän vaalean kahvin ystävä, joten otin tarkoituksella tilaukseeni vuorotellen sekä tummaa, että vaaleaa kahvia. Näin pääsin kokeilemaan kokonaan jotain uutta.  Olisin voinut pelata varman päälle ja valita vain vaaleaa kahvia mutta tällöin en olisi koskaan oppinut juomaan tummaa kahvia. Yhteistyötä tehdessä haluan kokeilla uusia asioita ja saada yhteistyön kautta itselle inspiraatiota sekä motivaatiota tehdä asioita erilailla.

Juhlamokka- ihmisenä ( nyt luokitellaan jo kahvimerkin perusteella  ) olen vierastanut kahvihyllyille menemistä, koska pelkään aina sitä hetkeä jos luomu juhlamokkaa pakettia ei löydykään hyllyltä. Mitä ostaisin sitten? Ei aavistustakaan totta puhuen. Olen välillä koittanut kepillä jäätä ja ostanut tilalle Kultakatriinaa tms, mutta maku ei vain hivele makunystyröitäni.  Huomasin eri kahveja keitellessä, että odotin aina ensimmäistä kupposta kaikkein eniten. Minusta paljastui kuitenkin kahvinautiskelija. Kahveissa todellakin on eroavaisuuksia. Tämän yhteistyön myötä opin, että voin vapaasti hyppiä sieltä Juhlamokkien ja Kultakatriinoiden luota pois. Uskallan kokeilla muita merkkejä ja katsoa tarkemmin missä kahvi on tehty ja mikä siinä on paahtoaste.

Suosikiksi valikoitui vaalea Kenialainen Tano Ndogo kahvi, jota Kaffa Roastery paahtaa Helsingissä. 

Mikä Slurp sitten on? Slurp on kahvipalvelu, josta löydät laajan valikoiman Suomalaisten pienpaahtimoiden kahveja. Kahvitilaukset toimitetaan sinulle suoraan kotiin.  
Yhteistyössa Slurpin kanssa haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tilata pienpaahtimoiden kahveja ja päästä nauttimaan tästä hyvin toimivasta palvelusta. Tilausta tehdessä syötä kassalla alekoodi coffeesusanna ja saat 5 euroa alennusta ensimmäisestä kahvista kahvitilauksessa sekä ilmaiset postikulut.  Alekoodi on voimassa 24.9.2017 asti.  Koodi toimii vain tehdessä tilausta kahvielämyksestä, jossa saa tietyn ajan välein eri kahvia suoraan toimitettua kotiisi. Yksittäispaketin ostoon koodi ei valitettavasti käy.

Oletko sinä enemmän kahvin nautiskelija vai kahvin ryystäjä? 🙂

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *