Viikon 36 treenit

Nuuksio Classicista on viikko kulunut ja kunto on ollut vaihteleva.  Treenaaminen on tuntunut ihan hyvältä mutta treenien jälkeinen olotila on ollut järkyttävää. Jokaisen treenin jälkeen olen ollut niin rikki poikki puhki, että on ollut pakko mennä hetkeksi pitkäksi.

Tuntuu kun kroppa ei palautuisi mistään treenistä.  Arki on ollut todella stressaavaa viimeisen puolen vuoden ajan mutta silti en ole jättänyt rakasta juoksuharrastusta vaan yrittänyt pitää siitä kiinni kynsin hampain. Olen tiedostanut tekeväni yhdeksi ihmiseksi ihan liikaa. Juoksu ei kuitenkaan ole se mistä haluan luopua.

Viikon treenejä katsoessa on kuitenkin todella  hyvä mieli, että tuli melkein joka päivä lähdettyä töiden jälkeen ulos liikkeelle. Vaikka juoksua ei niin paljon ollut kuin olisin toivonut mutta muuta liikuntaa on tullut tehtyä. Sieniä etsiessä kuluu tunti jos toinen kun käyskentelee metsässä. Kuulokkeet korvilla lempimusiikin pauhatessa saa olla ihan yksin omien ajatusten kanssa. Ihan parasta!

Viikon 36 treenit ovat näyttäneet tältä

Maanantaina vietin lepopäivän. Kroppa oli Nuuksion juoksusta ihan romuna ja ansaittu vapaa treenistä oli tarpeen. 
Tiistaina selkä oli todella kipeä ja veti koko vasemman jalan kramppiin. Oli pakko jäädä töistö kotiin koska en olisi kyennyt 8 h työpäivään istuen enkä edes puolet ajasta seisoen. Kävin lyhyellä kävelyllä, jotta pysyisin liikkeellä.  Makaaminen on selkäkipuisena kaikkein pahin virhe! 
Keskiviikko olo oli jo parempi ja pääsin taas töihin. Vasen jalka oli tukkoinen mutta pystyin töiden jälkeen menemään pyörälenkille. Olin yllättynyt miten hyvin selkä kesti pyöräilyä vaikka oli tiistaina ollut ihan pois pelistä. Tehokas lääkitys ja venyttelyt olivat tehneet tehtävänsä.
Pyöräily matka 29,25 km, kesto 1 h 34 min, keskisyke 125, maksimisyke 158
Torstaina ja perjantaina kävin lyhyellä metsälenkillä etsien sieniä ja keräillen mustikoita. Löytyi aika kivasti mustikoita ja muutamia suppilovahveroita. 
Lauantai sujui metsän poluilla chillaillen.  Dalmatialaisen kanssa lähdettiin yhdistetylle sieniretkelle ja juoksulenkille. Keli oli kyllä raivostuttava. Toisaaltaoli kaunista ja lämmintä kun aurinko paistoi mutta välillä taas taivas ryöpsähti ja vettä tuli kuin saavista kaatamalla. Olin laittanut ehkä vähän liikaa vaatteita sillä luulin olevan kylmä keli. Niinpä lyhythihainen juoksupaita, pitkähihainen tekninen paita ja kuoritakki olivat aivan liikaa. Sateessa kuoritakki oli kyllä loistava mutta lämmin kostea keli on kamala juoksukeli.
Polkujuoksu matka 14,63 km, kesto 2 h 13 min, keskisyke 155, maksimisyke 188, nousu 147 m, lasku 156 m. 
Sunnuntaina oli porrastreenien aika. Esikoisen ollessa omissa voimistelutreeneissään lähdin mieheni ja kuopuksen kanssa Kuuvuoren portaille. Onneksi portaiden lähellä on leikkipuisto, jossa kuopus viihtyi rappusten sijaan.  Portailla juokseminen oli rankkaa.  Jalat tutisi jo muutaman vedon jälkeen ja olin ihan varma,etten pysty vetämään kovin pitkää treeniä. Sain kuitenkin mittariin 42 minuuttia juoksua ees sun taas, johon olen hyvin tyytyväinen. 
Porrastreeni matka 1,48 km, kesto 42 min, keskisyke 149, maksimisyke 186, nousu 193m, lasku 199 m.

No Comments

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *