Treeniviikko 1

On ollut ihan mahtavaa päästä taas treenaamaan. Flunssa tuntuu olevan tipotiessään ja väsymykseen on jo niin tottunut, että kun vain muistaa levätä pahimpina uupumuspäivinä niin pötkii taas muutaman päivän hyvillä mielin eteenpäin. Treenaaminen nimittäin auttaa heräämään aamuisin pirteämpänä. Olen aina ollut aamuvirkku mutta raudanpuute on tehnyt minusta nukkumatin. En jaksaisi millään nousta aamuisin mutta olen huomannut, että treenien jälkeisenä päivänä sängystä nouseekin paljon pirteänä ja iltaisin sammun kuin lyhty juuri niin kuin kuuluukin.

Treenit

Maanantaina olin ystävän kanssa reippaalla kävelyllä.
Kävely 1 h 26 min, matka 6,94 km, keskisyke 123, maksimisyke 155

Keskiviikkona olimme salilla ja teimme ensin juoksutreenin matolla jonka jälkeen vielä muutamat lihaskuntoliikkeet. Kokeilin myös uuden salin juoksumatolla mäkivastusta ja sehän meni niin korkealle, että hyvä kun matolla pysyi. 😀 Maksimisykekin kohosi ihan omiin sfääreihin mäkeä ylös kävellessä. Pyrin aina mäkitreeneissä kävelemään reippaasti koska en koe mistään hitaasta tallustamisesta olevan mitään hyötyä.
Juoksumattojuoksu  + mäkikävely  50 min, matka 5,08 km, keskisyke 169, maksimisyke 197

Perjantaina olimme koko perheen voimin uimassa.
Uinti 37 min,  550 metriä, keskisyke 94, maksimisyke  128

Näin on saatu treenit käyntiin ja fiilis on ihana. 🙂

2 Comments

  • Satu

    Jee terveydelle! Treeni-iloa! Kuulostipa muuten se perjantainen yksityinen allasvuoro hauskalta. Taatusti nauttii koko perhe 🙂

  • Jenna

    Se on kyllä ihana tunne, kun pääsee flunssan (tai muun tauon) jälkeen takaisin treenailemaan kunnolla! 🙂 Tsemppiä vuoden treeneihin!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *