Ajatuksia tulevasta…

Minulla on vielä pari viikkoa töitä nykyisessä työssäni jonka jälkeen vaihdan toimistotyön hieman liikkuvampaan työhön. Myöskin työajan muutos tulee olemaan suuri, josta olen ihan super innoissani. Koen nimittäin saavani vuorotyön lisäksi rutkasti enemmän omaa-aikaa kun työtunnit jakaantuvat seitsemälle päivälle viiden päivän sijaan.

Tiedän monia ketkä inhoavat vuorotyötä mutta useamman kokeilukerran jälkeen mun on todettava, että se on kyllä niin paljon parempi rytmi mulle kuin 8-16 työ.

Miten sitten aion nauttia tästä minulle kohta avautuvasta ”vapaudesta” ?

…Käydä aamuisin treenaamassa.
Se on sellainen asia jota olen kaivannut. Minusta olisi ihana herätellä kroppaa uuteen päivään treenillä sillä se olotila sen jälkeen on  koko päivän mahtava ja mikä parasta loppu päivän saa vain olla.

…Tahtoisin kierrellä kirpputoreilla ja vintage-liikkeissä.
Meillä oli äitini kanssa joskus tapana vapaapäivisin kierrellä kirpputoreja ja nauttia kahvikupposet kahvilassa. Sellasta kivaa laatuaikaa äidin kanssa. Päivällä kirpputorit on parasta aikaa kierrellä kun saa olla rauhassa. Kukaan ei töni eikä tuupi.

…Varata ajan hammaslääkärin tarkastukseen.
Olen todennut kunnallisen hammashoidon ihan toimivaksi meidän pikku kylässä joten en ole viitsinyt mennä yksityiselle joka taas olisi auki myöhäänkin iltaan.  Koska minulla ei ole ollut tarvetta kuin tarkastukselle niin en ole myöskään pitänyt kiirettä varata aikaa.  Nyt kun tulee olemaan aamupäiviä vapaana ja ihan arkivapaitakin niin varaan ensitöikseni sen hammaslääkärin tarkastusajan.

…Myöskin gynekologille pitäisi mennä.
Tosin vain lähinnä jonkinlaiseen ”vuositarkastukseen” sillä ei minulla sielläkään suunnassa mitä oireita/ongelmia ole mutta käsittääkseni sielläkin olisi hyvä käydä silloin tällöin tarkastuksessa.

…Siivota auto oikein kunnolla sisältä.
Tätä olen ja voisin pitkittää hamaan tappiin. Ennen lapsia auto oli minulle todellä tärkeä ja siivosin sekä pesin sitä vähintään kerran viikossa. Nyt hyvä jos kerran pari vuodessa jaksaa imuroida. On oikeasti super turhauttavaa imuroida kun tiedät, että se on samannäköinen sen jälkeen kun lapset ovat kerran olleet kyydissä.

…Järjestää kaappeja. Näissäkin pidin ennen vanhaan hyvää järjestystä mutta nykyään ei sellasta aikaa vain tunnu löytyvän,että vapaaehtoisesti siivoaisin kaappeja. Viikonloppuna hommaa jo aloitin ja siivosin vaatekaappini.

…Postata blogiin enemmän.
Voi miten odotankaan sitä, että saan rauhassa kirjoitella asioita.

…Kuvata ja opetella editoimaan kuvia.
Sitten kun minulla on tähän aikaa niin kaikki on mahdollista. Todennäköisesti kaikki edellä mainittu on jo tehty ja kärsin ehkä pienoisesta yltäkylläisyydestä joten on mukavampi siirtyä niihin kivoihin asioihin, kuten kuvaamiseen.

Sellaisia ajatuksia mulla on viime aikoina vilissyt mielessä.:)

Kuva Mari

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *