Kun kaikki tuntuu hyvältä

Uuden työn aloituksen myötä olen voinut kerrassaan niin täydellisesti, että blogin kirjoittamisessa on vähän vahingossa tullut pienimuotoista taukoa.  Sinänsä ristiriitaista, että fiilis on ollut hyvä mutta toisaalta olen kokenut ettei minulla ole ollut mitään sanottavaa teille lukijoille. Todellisuudessa luonnoksissa on useita postauksia, joita en vain ole saanut kirjoitettua loppuun ja postausideoita olisi vaikka kuinka paljon kun vain saisin takapuoleni tuoliin. Minulla on ollut ihan liikaa energiaa, että olisin jaksanut istua paikoillani.:)

Olenkin pitkästä aikaa vain nauttinut olemassa olostani ja panostanut enemmän ruokaan, treeneihin ja perheeseen.

Paremman ruokavalion eli lounasruuan vaihtuminen omien eväiden syöntiin on saanut painoa laskemaan (JEE!!) ja treenit on kulkeneet todella hyvin kun on energiaa. Olen kotiin päästyäni täynnä virtaa joka on ollut yksi suurimmista muutoksista minussa työpaikan vaihdon jälkeen. Neljä treeniä (2x juoksu ja 2x lihaskunto) viikossa ei tunnu missään vaikka aiemmin olisin just ja just jaksanut tehdä yhden treenin.

Kyllä sen kokonaisvaltaisen hyvän olon vain tuntee luissa ja ytimissä asti.

Stressitason laskeuduttua minimaaliselle tasolle on helpompi syödä terveellisesti, kuntoilla ja pitää itsestään huolta muutenkin. Toki edelleen päiviä kun ottaa päähän mutta niinäkin päivinä jaksan lähteä treenaamaan enkä vajoa sohvan pohjalle murehtimaan kamalaa oloa.  Tiedän terveellisemmän ruuan saavani oloni paremmaksi ja nyt kun sitä on toteuttanut niin muutoksenkin olossa huomaa.  Näinä hetkinä sitä miettii, että mikä tässä muka on ollut niin vaikeaa mutta kun on huono olla niin ei vaan jaksa miettiä mikä on hyväksi itselle.  Ruualla on niin paljon vaikutusta myös treenaamiseen ja senkin muutoksen näen nyt selkeämmin kuin koskaan. Syksystä asti olen kipuillut treenien kanssa ja  välillä on mennyt hyvin ja välillä ei ole kiinnostanut lainkaan. Sellaista se on toki elämässä vähän kaikkien asioiden kanssa. Jokatapauksessa nyt on hyvä draivi päällä treenaamisen suhteen ja juoksulenkkien pituuttakin olen uskaltanut nostaa. Vielä en siis menetä toivoa, että juoksisin näissä kisoissa 80 kilometrin matkan.:)

                                                                                                                                              Kuvat Mari

No Comments

  • Maria

    Mahtava kuulla, että työpaikan vaihto oli sulle noin hyvä päätös! Työllä on kyllä valtava vaikutus elämänlaatuun. Huomaa itsekin heti, jos on ollut jotain ärsyttäviä juttuja töissä niin ei huvita mikään muukaan ja sit kun kaikki kulkee hyvin, jaksaa muitakin asioita paljon paremmin 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *