Mitä kuuluu?

…Elämässä on asioita jotka tietää taphtuvan jonain päivänä mutta niihin ei silti osaa varautua. Vanhin koiramme nukkui itsekseen pois muutama viikko sitten. Vaikka näin, että koira meni alle viikossa huonompaa suuntaan ja tiesin, että seuraavaa viikonloppua koira ei tule enää todennäköisesti näkemään niin oli se silti shokki tulla kotiin tietäen, että Peppiä ei siellä enää ole.  Pari ensimmäistä päivää oli ihan kamalia mutta nyt alkaa pahin suru helpottumaan. Ikävä tietysti on kova edelleen mutta Peppi pysyy muistoissa loppu elämäni.

… Sain viime viikon Helsingin käynnin yhteydessä junassa istumisesta niska-olkapää-lapaluuseudun niin jumiin, etten ole torstain jälkeen nukkunut kunnolla. Järkyttävä poltto kyseisellä alueella kaihertaa mieltä todenteolla. Yöt ovat kamalimpia ja aamulla tuntuu kuin jokin osa olisi sijoiltaan. Päivisin kun touhuaa niin kipua ei niinkään ole mutta samantien kun on paikoillaan, alkaa jäätävä poltto ja jomotus.  Ei ole vanhaksi tulemista kun näin vähäisestä saa itsensä tähän kuntoon.

… 28 päivän päästä tämä perhe suuntaa lomalle Kroatiaan. En malta odottaa matkaan lähtöä. Lapset pääsevät ensimmäistä kertaa elämässä lentokoneeseen ja sehän se vasta jännittävää onkin.  Onneksi lentomatka on lyhyt (hieman yli 3 tuntia), joten eivät todennäköisesti ehdi kyllästymään istumiseen.

…Olen totaalisen ihastunut uuteen testiin saamaani Huawein puhelimeen. Aiemmin käyttämäni Iphone alkoi ärsyttämään huonon kameran takia ja nyt vasta elämä valkeni kun sain Huawein. Kyllä voi olla paljon eroa kahden eri merkin kamerassa. Toki uusimmassa Iphonessakin on varmasti paljon parempi kamera kuin tuossa minun omassani mutta tällä Huaweillahan on ihan luksusta ottaa kuvia.

…Minussa uudestaan herännyt lukutoukka on tullut jäädäkseen. En malttaisi kirjoitella blogia ollenkaan kun olisi vain niin ihana käpertyä kirjan kanssa sängylle. Viimeksi lukemani kirja on Ulrika Björkstamin Nouse nyt.  Tämä oli mielenkiintoinen ja koskettava selviytymistarina elämästä ja kuolemasta.

…Kuvissa näkyviin Kuusamon upeisiin maisemiin palataan toukokuun lopulla, kun Karhunkierros koittaa.  🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *