Palasia arjesta

Niin se on taas maanantai. Olen matkan jälkeen ollut päivistä ihan sekaisin ja syynä vuorotyö.  Itse vuorotyössä ei ole mitään vikaa vaan työrytmin muutoksessa. Aiemmassa työssä odotti aina perjantaita ja nyt kun vapaat osuvat monesti arkeen ei viikonlopulla ole enää sellaista hekumaa jäljellä. Viikonloppu menee siinä missä muutkin viikonpäivät. 
Ihaninta on saada ennen iltavuoroa juoda aamukahvit rauhassa. Samalla saa lukea mitä somessa on käynnissä ja kirjoitella blogipostauksia.  Vastailla sähköposteihin ja juoda pari kuppia lisää kahvia. 
Se, että asioita voi tehdä silloin kun olen pirteimmilläni eli aamulla on huippu siistiä. Kaikkea ei tarvitse ehtiä tehdä työpäivän jälkeen, vaan asian hoidon voi siirtää vaikka seuraavan päivän aamuun. 

Eväiden teko ei olekaan niin raivostuttavaa vaan jopa nautinnollista sillä silloin tiedän mitä saan syödä eikä tarvitse arpoa mitä tänään söisin. Rivien välistä voi siis lukea, että tykkään tutusta ja turvallisesta. 😀

Onnellisena on ihanaa. Elämä positiivisessa valossa sujuu mutkattomammin ja mukavammin.

Päivistä on paljon helpompi nauttia kun päässä ei pyöri jatkuvasti 10 kohdan TO DO-lista.  Olen salakavalasti siirtymäsä suorittajasta liiankin rentoon moodiin ja huomaan, etten enää stressaa tekemättömiä asioita koska tiedän, että voin tehdä ne seuraavanakin päivänä.  Toki olen voinut tehdä näin aiemminkin mutta jotenkin siinä stressinkaltaisessa olotilassa ei pysty miettimään asioita ihan järkevästi. Tykkään paljon enemmän tästä minästä kuin aiemmasta hullunkurisesta suorittajasta.

Mukavaa alkanutta viikkoa ja nautitaan tästä uskomattomasta lämmöstä. 🙂

Kuvat Mari 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *