co-creation,  Collaborations,  elämäntavat,  hyvinvointi,  juokseminen,  kestävyysurheilu,  liikunta,  lisäravinteet,  ravinto,  sponsored,  treeni,  yhteistyö

FitLine osana energistä arkea + arvonta

Kerroin viime syksyllä minulle diagnosoidusta raudanpuutteesta ja hyvin vetämättömästä olostani.  Väsymyksen takia tuntuu kuin olisin elänyt sumussa suurimman osan viime vuodesta. Sen jälkeen kun aloitin raudan syönnin ja lisäsin myös C- ja B-vitamiinit päivittäiseen käyttöön, on olo kohentunut huomattavasti. Yli puolen vuoden väsymys taistelun ja rautatankkauksen jälkeen voin vannoa oloni olevan taas normaali.  Ei sitä aiemmin osannut edes ajatella miten uupunut ihminen voi olla mutta nyt itse sen alamäen kokeneena en vähättele enää ikinä kenenkään väsymystä. Aamut eivät ole enää vihollisiani vaan nautin niistä taas. FitLine haastoi pohtimaan miten minun aamuni lähtevät parhaiten käyntiin postauksessa jonka toteutan heidän kanssaan kaupallisessa yhteistyössä.

Minulle ihanteellisin aika treenata on aamulla, koska energisemmän minän kanssa aamut lähtevät parhaiten käyntiin liikunnan parissa. Aamuihmisenä rakastan aamussa kaikkea. Herääminen on ihanaa sillä päivä lähtee siitä käyntiin ja on koko päivä aikaa touhuta. Aamiainen on ruokailuhetkien parhaimmistoa ja jopa kahvi maistuu aamulla parhaimmalta. Varsinkin kesäisin yön jättämä kosteus tuntuu ihanan raikkaalta aamusta joka oikein houkuttelee ulos juoksemaan. Aamun viileys on myös hyvä syy liikkua aamulla ennen kuin lämpötilat nousee liikkumisen kannalta epämukavuusalueelle.

Aamun tärkeimmät

 • Runsas monipuolinen aamiainen.
 • Vitamiinit.
 • Vähintään 0,5 litraa vettä.
 • Kahvia muutama kupillinen.
 • Pitkä hidastempoinen juoksulenkki mutta lyhyempikin lenkki herättää kivasti.
 • Rauhallisuus. Kiire syö mieltä.

FitLine tuotteet ovat minulle entuudestaan tuttuja ja Activize on kuulunut aamurutiineihini jo parin vuoden ajan. Aktiivinen elämä tarvitsee terveellisen ravinnon lisäksi myös hyödyllisiä ravintolisiä.  Nauttimalla ravintolisiä ja vitamiineja varmistan vitamiinien ja hivenaineiden  riittävän saannin, jotta pysyn energisenä ja elimistö saa kaiken tarvitsemansa. Helpottaakseni pillereiden popsintaa käytän Activizea, jonka ansiosta pystyin jättämään kaksi vitamiini purkkia pois käytöstä.  FitLine Activize sisältää kaikkia B-ryhmän vitamiineja, runsaasti C-vitamiinia sekä Guaranaa. Sekä C-, että B-vitamiini edistävät raudan imeytymistä, joten ne ovat hyvin tärkeitä varsinkin jos kärsii raudanpuutteesta.  Nämä kaksi vitamiinia ovat minunlaiselleni raudanpuutteesta kärsivälle ehdotonta saada päivittäin voidakseni hyvin.

Pitää kuitenkin muistaa, että ravintolisät auttavat  ravinteiden imeytymisessä mutta eivät korvaa terveellistä ja monipuolista ruokavaliota. Ravintolisät eivät myöskään ole lääkkeitä eivätkä korvaa lääkkeitä. Ne voivat kyllä helpottaa sairauksien oireita mutta eivät paranna sairauksia.

FitLine Activize pähkinänkuoressa

 • Sisältää kaikkia B-ryhmän vitamiineja, C-vitamiinia sekä guaranaa.
 • Piristävä vaikutus Guaranauutteen ansiosta joka sisältää kofeiinia.
 • Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 • Ei korvaa monipuolista ruokavaliota.
 • Hyvänmakuinen.
 • Hinta 37,28 euroa /purkki
 • Lisää FitLinen tuotteista voit lukea PM-internationalin sivuilta
Parasta aamutreeneissä on kuitenkin se fakta, että sitten saa loppupäivän vain olla. Tykkään siitä ajatuksesta, että kaikki pakollinen on jo hoidettu aamulla pois päivänjärjestyksestä. 
  Oletteko te aamuvirkkuja vai iltakukkujia? 🙂

Lopuksi vielä arvonta

Yhdessä FitLinen kanssa arvon kolme (3) settiä blogini lukijoille. Yksi setti sisältää aina 1 kpl:n Activizen kesämakua sekä kesäisen turkoosin Fitlinen Prostak-juomapullon. Kilpailuun osallistut kommentoimalla postausta sekä jättämällä sähköpostiosoitteesi (katso tarkempi ohje alla). Kilpailun päättymispäivä on 9.6.2018. Arvonnan säännöt löydät täältä. Onnea arvontaan!

GDPR:n mukainen uusi arvontoihin liittyvä ohjeistus.  Tarvitsemme sähköpostiosoitteen voidaksemme olla yhteydessä voittajaan, joten arvontaan osallistuvan henkilön on jätettävä osallistumiskommenttiinsa sähköpostiosoitteensa sekä suostumuksen, että sähköpostiosoitetta saa käyttää arvonnan voittamisen ilmoittamiseen. Sähköpostiosoitteen antaminen on vapaaehtoista mutta ilman sitä ei voittajaan voida olla yhteydessä. Sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan arvonnan voittajalle viestimiseen.  Poistan kommentit postauksesta arvonnan päätyttyä, jolloin myös sähköpostiosoitteet häviävät bittiavaruuteen.

17 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *