FitLine osana energistä arkea + arvonta

Kerroin viime syksyllä minulle diagnosoidusta raudanpuutteesta ja hyvin vetämättömästä olostani.  Väsymyksen takia tuntuu kuin olisin elänyt sumussa suurimman osan viime vuodesta. Sen jälkeen kun aloitin raudan syönnin ja lisäsin myös C- ja B-vitamiinit päivittäiseen käyttöön, on olo kohentunut huomattavasti. Yli puolen vuoden väsymys taistelun ja rautatankkauksen jälkeen voin vannoa oloni olevan taas normaali.  Ei sitä aiemmin osannut edes ajatella miten uupunut ihminen voi olla mutta nyt itse sen alamäen kokeneena en vähättele enää ikinä kenenkään väsymystä. Aamut eivät ole enää vihollisiani vaan nautin niistä taas. FitLine haastoi pohtimaan miten minun aamuni lähtevät parhaiten käyntiin postauksessa jonka toteutan heidän kanssaan kaupallisessa yhteistyössä.

Minulle ihanteellisin aika treenata on aamulla, koska energisemmän minän kanssa aamut lähtevät parhaiten käyntiin liikunnan parissa. Aamuihmisenä rakastan aamussa kaikkea. Herääminen on ihanaa sillä päivä lähtee siitä käyntiin ja on koko päivä aikaa touhuta. Aamiainen on ruokailuhetkien parhaimmistoa ja jopa kahvi maistuu aamulla parhaimmalta. Varsinkin kesäisin yön jättämä kosteus tuntuu ihanan raikkaalta aamusta joka oikein houkuttelee ulos juoksemaan. Aamun viileys on myös hyvä syy liikkua aamulla ennen kuin lämpötilat nousee liikkumisen kannalta epämukavuusalueelle.

Aamun tärkeimmät

 • Runsas monipuolinen aamiainen.
 • Vitamiinit.
 • Vähintään 0,5 litraa vettä.
 • Kahvia muutama kupillinen.
 • Pitkä hidastempoinen juoksulenkki mutta lyhyempikin lenkki herättää kivasti.
 • Rauhallisuus. Kiire syö mieltä.

FitLine tuotteet ovat minulle entuudestaan tuttuja ja Activize on kuulunut aamurutiineihini jo parin vuoden ajan. Aktiivinen elämä tarvitsee terveellisen ravinnon lisäksi myös hyödyllisiä ravintolisiä.  Nauttimalla ravintolisiä ja vitamiineja varmistan vitamiinien ja hivenaineiden  riittävän saannin, jotta pysyn energisenä ja elimistö saa kaiken tarvitsemansa. Helpottaakseni pillereiden popsintaa käytän Activizea, jonka ansiosta pystyin jättämään kaksi vitamiini purkkia pois käytöstä.  FitLine Activize sisältää kaikkia B-ryhmän vitamiineja, runsaasti C-vitamiinia sekä Guaranaa. Sekä C-, että B-vitamiini edistävät raudan imeytymistä, joten ne ovat hyvin tärkeitä varsinkin jos kärsii raudanpuutteesta.  Nämä kaksi vitamiinia ovat minunlaiselleni raudanpuutteesta kärsivälle ehdotonta saada päivittäin voidakseni hyvin.

Pitää kuitenkin muistaa, että ravintolisät auttavat  ravinteiden imeytymisessä mutta eivät korvaa terveellistä ja monipuolista ruokavaliota. Ravintolisät eivät myöskään ole lääkkeitä eivätkä korvaa lääkkeitä. Ne voivat kyllä helpottaa sairauksien oireita mutta eivät paranna sairauksia.

FitLine Activize pähkinänkuoressa

 • Sisältää kaikkia B-ryhmän vitamiineja, C-vitamiinia sekä guaranaa.
 • Piristävä vaikutus Guaranauutteen ansiosta joka sisältää kofeiinia.
 • Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 • Ei korvaa monipuolista ruokavaliota.
 • Hyvänmakuinen.
 • Hinta 37,28 euroa /purkki
 • Lisää FitLinen tuotteista voit lukea PM-internationalin sivuilta
Parasta aamutreeneissä on kuitenkin se fakta, että sitten saa loppupäivän vain olla. Tykkään siitä ajatuksesta, että kaikki pakollinen on jo hoidettu aamulla pois päivänjärjestyksestä. 
  Oletteko te aamuvirkkuja vai iltakukkujia? 🙂

Lopuksi vielä arvonta

Yhdessä FitLinen kanssa arvon kolme (3) settiä blogini lukijoille. Yksi setti sisältää aina 1 kpl:n Activizen kesämakua sekä kesäisen turkoosin Fitlinen Prostak-juomapullon. Kilpailuun osallistut kommentoimalla postausta sekä jättämällä sähköpostiosoitteesi (katso tarkempi ohje alla). Kilpailun päättymispäivä on 9.6.2018. Arvonnan säännöt löydät täältä. Onnea arvontaan!

GDPR:n mukainen uusi arvontoihin liittyvä ohjeistus.  Tarvitsemme sähköpostiosoitteen voidaksemme olla yhteydessä voittajaan, joten arvontaan osallistuvan henkilön on jätettävä osallistumiskommenttiinsa sähköpostiosoitteensa sekä suostumuksen, että sähköpostiosoitetta saa käyttää arvonnan voittamisen ilmoittamiseen. Sähköpostiosoitteen antaminen on vapaaehtoista mutta ilman sitä ei voittajaan voida olla yhteydessä. Sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan arvonnan voittajalle viestimiseen.  Poistan kommentit postauksesta arvonnan päätyttyä, jolloin myös sähköpostiosoitteet häviävät bittiavaruuteen.

17 Comments

 • Ella L

  Mukana todellakin! Tutustuin tuotteisiin juuri muutama viikko sitten ja haluaisin mielenkiinnolla kokeilla. En vaan itse ole vielä uskaltanut laittaa noin paljoa rahaa tuotteeseen. 🙂

  ella.lk.00@hotmail.com

 • Jannna

  Aika tasainen on rytmini, mutta enemmän olen iltakukkuja kuin aamuvirkku, vaikka myöskin nautin aamuista.

  Kiva kuulla, että väsymyksesi on helpottunut!

 • Nenna

  Itse kärsin kroonisesta masennuksesta ja myös ajoittain raudanpuutteesta, joten väsymys on tuttua täälläkin! Kaikki, mistä voi vähänkään olla apua otetaan kyllä ilolla vastaan kokeiluun! 🙂
  minuhno@gmail.com

 • Mari

  Tavallaan aamu-urheilu kiinnostaisi, mutta vielä tällä hetkellä elämä ei anna periksi kuin satunnaiselle iltakukkumiselle ulkona. Loppujen lopuksi haluan aina nukkua niin pitkään kuin mahdollista.

 • Ellu :)

  Oii, kuulostaa ihanalta et nuin tykkäät aamuista! Ite yritän edetä siihen suuntaan pikkuhiljaa 🙂 Activize ois kiva piristys aamuihini!

 • Anonyymi

  Enpä ollut ennen kuullut tällaisesta. Vallan hyvin voisi kokeilla aamun ensimmäisen kahvikupin korvaamista tällä Activizella.
  elskuli96 (ät) gmail.com

 • Anonyymi

  Mukaan arvontaan, vielä tuntematon on FitLine mutta haluaisin kokeilla, kuntoilen useasti viikossa iltaisin.

  aiholapp(at)lailanet.fi

 • HenriikkaV

  Somessa törmää tasaiseen tahtiin ihmisiin jotka käyttää FitLineä, mutta itse en ole päässyt sitä vielä testaamaan. Olisi kiva päästä kokeilemaan tää ravintolisä, tykkään itse treenata erityisesti aamuisin, koska silloin olen vielä energiaa täynnä, kun taas fyysisesti ja henkisesti raskaiden työvuorojen jälkeen ei jaksa oikein tehdä mitään. Kahvista en ole koskaan oppinut tykkäämään, joten tällä hetkellä itseä tulee piristettyä ennen aamutreeniä energiajuomilla… ja kieltämättä tälleen kolmenkympin kynnyksellä olisi ehkä jo aika jättää energiajuomat niille es-jonneille 😀

  Eli mukana arvonnassa ehdottomasti!
  henriikka.m.venalainen(at)gmail.com

 • Prinsessa-77

  Raudanpuute on tuttujuttu olen kärsinyt siitä koko ikäni. Iltavirkku tai no lähinnä yökukkuja olen ja voit käyttää sähköpostiosoitettani voitosta ilmoittamiseen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *