Yoga Nordicissa joogassa

* Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Yoga Nordicin kanssa*

Kuten olen aiemminkin kertonut, en ole kovin suuri joogan ystävä. Muutaman tylsän joogatunnin koettuni aloin epäillä innostunko joogasta koskaan. Moni on sanonut, että jooga vaatii totuttelua ihan niin kuin juoksu tai mikä tahansa muu laji. Enhän tykännyt juoksustakaan aikoinaan mutta nykyään en muuta tekisikään kuin juoksisi.  Niinpä jooga sai ansaitsemansa uuden mahdollisuuden.

Yhteistyössä Yoga Nordicin kanssa saan käydä heillä treenaamassa ja samalla pääsen kokeilemaan eri tunteja. Tutkittuani tunti tarjontaa Turun  joogastudiossa oli ensimmäisen treenin valinta helppo. Air jooga kuulosti mielenkiintoiselta ja haastavalta. Olisi kiinnostavaa nähdä mitä kaikkea hassun näköisessa pussukassa voikaan tehdä.

Hieman pelonsekaisin fiiliksen saavuin Yoga Nordicin Turun joogastudiolle, mutta tiedättekö kun sellaiseen paikkaan menee niin rauhoittuu kokonaisvaltaisesti. Tuntuu, että puhuu hiljempaa ja melkein hiipii eteenpäin.

Air jooga

Roikkuminen ”joogaverhon” eli kauniimmin sanottuna silkkiliinan varassa oli rentouttavaa mutta samalla jännittävää. Tykkäsin tunnin sisällöstä, sillä vaikka se oli aloittelijoille suunnattu niin tunnilla tehtiin erilaisia liikkeitä silkkiliinalla. Itsestä ne tuntui tarpeksi vaativilta enkä välttämättä olisi yhtään erikoisempaan asentoon itseäni saanut väännettyä liinan kanssa. Tunti meni todella nopeasti koska kaikki oli uutta. Ohjaajan rentous oli läsnä koko tunnin ajan.

Miltä sitten tuntui tunnin jälkeen? Air joogan jälkeen parina seuraavana päivänä tunsin kireyttä keskivartalon lihaksissa. Heti tunnin jälkeen koin pientä huonovointisuutta jonka uskon johtuneen silkkiliinan pyörimisestä. ( Minulla on huono karusellipää nykyään enkä kestä kunnolla huvipuistolaitteitakaa). Tehdyissä liikkeissä ei varsinaisesti pyöritä liinan kanssa mutta kuitenkin siinä pientä pyörimistä on koko ajan. Huoneessa on myös lämmin, joten nestettä on syytä tankata reilusti tunnin aikana vaikka ei hot joogasta olekaan kyse.

Minulle jäi tunnista oikein hyvä fiilis ja varmasti tulen kokeilemaan muitakin Yoga Nordicin tunteja. Seuraavana vuorossa olisi hot jooga. Kuinkahan kuuma siellä sitten on? 😀

Yoga Nordic halusi jakaa teille muutaman tarjouksen. Tarjoukset löytyvät täältä ja samasta linkistä löytyy tarjousten lisätiedot. Käy nappaamassa itselle tai ystävälle lahjaksi!

Tutustumisviikko 15,00 euroa
Tutustumisviikko + 10 kerran kortti 85,00 euroa
10 kerran kortti ( voimassa 10 viikkoa ) 100,00 euroa
Tutustumiskuukausi 50,00 euroa

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *