Testissä FitLine ateriankorvikkeet

Pyörälenkillä

Olen kokeillut FitLine ProShape tuotteita, joita sain testiin kaupallisessa yhteistyössä FitLinen kanssa.
En ole juurikaan käyttänyt ateriankorvikkeita, mitä nyt satunnaisesti syönyt joskus proteiinipatukoita. Suoraan sanottuna en ole kokenut tarvitsevani niitä, mutta mielenkiinnosta olin halukas testaamaan niitä kiireisessä elämässä.  Kokemukseni perustuen voisin väittää näin ollen olevani aika noviisi tietoon mikä koskee ateriankorvikkeita eikä minulla löydy vertailupohjaa muihin tuotteisiin. 

Kiireen määrä tuntuu elämässämme olevan aina vakio.  Pyrin valmistelemaan ruokia jääkaappiin etukäteen, jolloin kiireisen päivänä saa suuhunsa nopeasti jotain ennen seuraavaa menoa.  Aina ei kuitenkaan ole innostusta, eikä välttämättä aikaa tehdä ruokia valmiiksi ja niihin päiviin nämä FitLine ProShape tuotteet ovat sopineet vallan mainiosti.

Susanna juo smoothieta

Mitä syödä kun on kiire eikä ole aikaa laittaa ruokaa?

ProShape tuotteet ovat todistetusti näppäriä kiireessä ja yllätyin, miten helppoa näiden käyttö oli. Kiireessä on helppo napata patukka mukaan ja syödä ajomatkalla kuntosalille.  Töissä olen kokeillut korvata ProShape smoothiella normaalin välipalani, jossa on rahkaa ja marjoja. On itseasiassa ihan kätevää laittaa jauhe valmiiksi shakeriin ja sekoittaa smoothie valmiiksi töissä FitLinen juomapullossa, jossa on metallinen sekoittaja mukana.
FitLine ProShape tuotteet sisältävät proteiinia joka edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä. Siksi ne ovatkin erityisen hyviä käytettäväksi treenin jälkeen. Ateriankorvikkeet sanana kuulostavat omaan korvaan pahalta sillä ei niillä ole tarkoitus korvata kokonaan monipuolista ja terveellistä ravintoa vaan suositellaan käytettäväksi sen rinnalla. Nämä ovat niitä parempia vaihtoehtoja, kun kiireessä koitat miettiä hyvää korviketta normaalin ruuan tilalle.

Proshape tuotteet

ProShape suklaamoussen maku maistui juurikin siltä miltä maku antaa ymmärtää, eli suklaamousselle. Jos tykkää suklaasta niin tämä on sinun juttusi. Itse en ole banaanin suurin ystävä mutta perheelle banaanin makuinen smoothie maistui ihan yhtä lailla kuin suklaakin.  ProShape-jauheet soveltuvat myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Ne sisältävät vehnäkuitua ja kaurakuitua joka on kyseisen viljanjyvän kuoriosaa ja joka ei sisällä proteiinia.

Susanna esittelee proshape proteiinipatukkaa

Täyteläisen makuinen suklaapatukka vie kielen mennessään. Itse olen aika nirso kaikenlaisten patukoiden suhteen mutta nämä ovat nirsonkin mielestä hyviä. Nämä ovat hyvin tuhtia tavaraa ja kooltaan aika suuria, joten yhden ProShape patukan syöminen täyttää vatsan toden teolla. Vaikka olen suuri suklaan ystävä, niin näiden kohdalla on pakko myöntää, että tekee tiukkaa syödä yksi kokonaan kerralla. Maku on hyvä eikä mielestäni yhtään kuiva. Varsinkin kahvin kanssa nautittuna ovat loistavia korvaamaan höttöpullat.
ProShape patukoiden ainesosaluettelossa ei ole gluteenia sisältäviä tuotteita mutta ne saattavat sisältää pieniä määriä gluteenia koska tehdään samassa paikassa, jossa on käsitelty gluteenia sisältäviä tuotteita.

Tauko pyörälenkillä

Olen ollut tuotteisiin hyvin tyytyväinen ja ehdin jo miettiä erilaisia vaihtoehtoja mihin näitä jauheita voisi sekoittaa kuten lemppariini kookosmaitoon. Suklaa ja kookos olisi aika lyömätön yhdistelmä. Eikö vain? Kannattaa myös kokeilla laittaa vähemmän maitoa kuin ohjeessa suositellaan ja laittaa smoothie lasin sijasta syvään lautaseen ja hetkeksi pakkaseen. Suklaamoussemaiseksi muuttunut on helpompi lusikoida ja sen kanssa voi tarjoilla vaikka marjoja. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *