Aamut käyntiin kylmällä teellä ja venyttelyllä

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä FitLinen kanssa.
Minä pitkospuilla istumassa

Kanervan kukat

Aamut ovat minulle tehokkainta aikaa työskennellä ja mieluusti heräänkin aamuisin ennen muita, jotta saan touhuta omia juttuja rauhassa. Aamuihmisenä koen myös aamut parhaaksi ajaksi rauhoittumiseen, sillä koen, että kun olen vastaanottavaisella mielellä, myös rentoutuminen on helpompaa. En välttämättä aina kaipaa mitään kovin kummoistakaan rentoutumisharjoitusta vaan hetkellinen paikallaanolo saa minulle jo rauhallisemman olon. Rauhoittumisen hetki vaatii sen, että myös puhelin pysyy poissa kädestä.

Pitkospuut

Etureisivenytys

Etureidet.

Nautin suunnattomasti omasta hetkestä kahvikupposen äärellä, mutta kahvinjuonti aiheuttaa minussa levottomuutta, jonka jälkeen en millään malttaisi pysyä aloillani. Siksi olen siirtynyt juomaan teetä silloin kun haluan olla rauhassa ja nauttia hiljaisuudesta. Teen juojana olen sopeutuvaisempi ja innokkaampi kokeilemaan eri makuja. Kaupallisen yhteistyön merkeissä FitLine-tuotteiden kanssa pääsin kokeilemaan Herbaslim teetä, joka sisältää vain luonnollisia ainesosia kuten mm. piparminttua, omenanpaloja, sitruunan kuorta, inkivääriä ja lakritsijuurta.

Se mikä minut yllätti Herbaslim-teen juonnissa, on teen nauttiminen kylmänä. Olenhan nähnyt jäätee mainoksia, mutta en ole itse uskaltanut kokeilla. Päähäni on iskostunut niin iso pinttymä siitä, että tee juodaan kuumana eikä kylmänä. Näin ollen en olisi ikinä uskonut sanovani tätä, mutta Herbaslim tee on minusta kylmänä parempaa kuin kuumana. Teen joukkoon voi lisätä myös FitLine Activizea, jolloin siitä piristävän aamujuoman.

Aamiainen Herbaslim teellä

Olen tottunut multitaskaamaan ja olemaan jatkuvasti menossa jonnekin suuntaan. Onkin ollut vaikea ymmärtää, että koko ajan ei tarvitse sykkiä sata lasissa ja miettiä tulevia deadlineja/ to do-listoja vaan joskus on hyvä ottaa aikaa itselleen.  Hektisen elämän kurja puoli on se, että rauhoittumiseen jää vuorokaudessa paljon vähemmän aikaa, kuin siihen tukka putkella menoon paikasta toiseen. Siksi koen erityisen tärkeäksi ottaa edes pieni hetki päivästä itselleni ja omille ajatuksilleni.

Aamun voi aloittaa kupposella teetä ja rauhallisilla liikkeillä, joilla herättää kivasti kehon ja mielen. Lyhyen aamuvenyttelyn jälkeen on valmis ottamaan uuden päivän haasteet vastaan ja aloittaa päivän virkeänä. Itse teen aamuisin varsinkin ennen juoksulenkkejä alla kuvissa näkyviä venyttelyliikkeitä.

Lonkankoukistajavenytys
Lonkankoukistajat.
Alaspäin katsova koira liike 
Alaspäin katsova koira.
Takareisivenytys
Takareidet.
Rentouttavaa alkanutta viikkoa! 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *