Essence – edullista kosmetiikkaa

Meikkivoiteeni tuli tiensä päähän ja oli aika suunnata kaupoille. Olin jo suunnitellut ostavani uuden Laveran meikkivoiteen joka on ollut ihan super hyvä ja riittoisa. Olen hyvin innokas kosmetiikkatuotteiden testaaja ja itseasiassa hyvin harvoin intoudun ostamaan samaa tuotetta uudestaan. Tällä kertaa päädyin toiseen merkkiin.

Hymähdin löytäessäni kaupasta Essencen hyllyn täynnä kaikkea kivaa kosmetiikkaa. Värejä ja houkuttelevan näköisiä paletteja. Olin kuullut näistä mutta itse en ollut kokeillut muuta kuin ripsiväriä joka senkin tuli jostain kauneusboksista. Essence tarjoaa kosmetiikkaa hyvin edullisin hinnoin, joten piti pitää järki mielessä ostoksia tehdessä. Ostinkin vain ne tarpeelliset, jotka oli oikeasti loppu meikkilaukusta.

Meikkivoide oli kaikkein tärkein ja päädyin Essencen #Insta perfect liquid make up voiteeseen. Koostumus on silkkisen pehmeä ja voide levittyy ihooni lähes täydellisesti. Värivaihtoehtoja on 9, joista itse päädyin väriin 50, joka on juuri sopiva minun iholleni. Talveksi on todennäköisesti haettava vaaleampi sävy koska kesän rusketuksesta ei ole silloin enää jäljellä kuin muisto.  Tämä meikkivoide on muuten vedenkestävä.  Hinta-laatu suhde on tässä tuotteessa todellakin kohdallaan.

Käytin joskus pelkästään moussemaista meikkivoidetta ja tykkäsin siitä todella paljon mutta jostain syystä olen päätynyt taas käyttämään mineraalipuutereita tai nestemäisiä meikkivoiteita. Essencen mousse meikkivoide on ihana. Sillä saa kivan freessin näköisen lookin. Silloin kun haluaa luonnollisemman näköisen meikin eikä tarvitse niin kovin peittävää meikkivoidetta niin tämä mousse on täydellinen valinta. Valitsin tästä matan numero 1 neljästä eri väri vaihtoehdosta.  Vaahtomainen koostumus on hyvin levittyvää ja jättää iholle todella pehmeän tunteen.  Ihana tuote, jolle antaisin 10 +.

Peitevoite oli ainoa hieman heräteostoksena pidettävä, sillä minulla on montakin peitevoidetta mutta en ole ollut oikein mihinkään kovin tyytyväinen.  Näin ollen päädyin ostamaan peitevoiteen. Minusta Essencen peitevoide levittyy tasaisesti ja on kevyen tuntuista mutta peittävyys ei mielestäni ole super hyvä. Antaa kyllä peittävyyttä mutta mikäli on tummien silmänalusten omistaja kuten minä niin tarvitsen enemmän peittävyyttä kuin mitä Essencen peitevoide antaa.

Puuteri oli myös ihan loppu ja hyllystä löytyikin Essencen kova puuteri. Myönnän, että en alkuun tajunnut yhtään mikä idea näissä ”sävyttömissä” puutereissa on mutta nyt kun niitä on harjaantunut käyttämään niin en vaihtaisi muuhun. Ihan loistavia kiinnittämään meikkivoiteen ja aiempi puuterini antoi mukavasti hehkua kasvoille.

Mosaiikki puuteri kuulosti mielenkiintoiselta, joten nappasin myös sen ostoskoriin.  Tästä tuotteesta on tullut yksi lemppareistani, sillä puuterin viidellä eri värillä saa kivasti loihdittua hehkua kasvoille.  Varsinkin kesään tämä on nappivalinta. Pelkäksi highlighteriksi minusta tämä on liian vaalea, ainakin minun iholleni.

Minulla on aikamoinen kokoelma ripsivärejä mutta halusin silti kokeilla Essencen ripsiväriä. Tykkään enemmän tästä perinteisestä ripsiharjasta, joten valitsin heidän ripsivärikokoelmasta tämän #lashes of the day. Olen myös hyvin laiska käyttämään vedenkestävää ripsiväriä, joten sekin oli yksi syy miksi valinta osui tähän ripsiväriin. Minun lyhyihin ripsiin saan kivasti näkyvyyttä tällä tuotteella, joten olen ollut ostoon tyytyväinen.

Essencellä on huulipunia ja huulikiiltoja, joista jokaiselle varmasti löytyy sopiva. Itse pohdin muutamien värien kesken mutta päädyin colour boost mad about matte huulipunaan ja siihen sopivaan huultenrajauskynään.  Kyseinen huulipuna on jännä sillä se on huulille laittaessa hyvin nestemäinen mutta kuivuu nopeasti mattamaiseksi. Värivaihtoehtoja on 10 ja valitsin niistä 01 dusty romancen. Koostumus tässä on kiva laittaessa mutta huomasin, että ellei laita huulirasvaa alle niin lisätessä huulipunaa alkavat huulet tuntumaan kuivilta. Jostain syystä huulipuna ei pysy minulla ylähuulessa ollenkaan vaan häviää jättäen vain huulten ulkoreunoille vähän väriä.  Tässä huulipunassa on ihana karamellinen tuoksu ja haluaisin niin sen toimivan huulillani. Täytyy vielä kokeilla heidän muita huulipuniaan ja koittaa jos ne pysyvät paremmin.

Huultenrajauskynään olen todella tyytyväinen. Olen saanut tehtyä sillä todella kivasti rajaukset ja tämä tuote sitten todellakin pysyy.  Ei huolta, että nämä häviäisivät huulilta. Hinta-laatu suhde täydellinen.  Värivaihtoehtojakin on 12, joista itse valitsin huulipunaan sopivan ja väriksi valikoitui 07 undress my lips. Huomasin vasta äsken tutkiessani huultenrajauskynääni, että kynän toisessa päässä on teroitin. Se on ihan huippu idea sillä olen niin monta kertaa ollut jossain juhlissa kun terä on joko katkennut tai mennyt niin lyhyeksi, ettei sillä saa enää kunnolla väriä huuliin.

Viimeisenä mutta ei yhtään vähäisempänä tämä ihana syksyinen luomiväripaletti. Olen niin ihastunut tämän paletin väreihin.  Kuva ei anna oikeutta väreille, mutta voin sanoa, että ne ovat täydelliset. Kaikista viidestä väristä löytyy sekä kiiltävä, että matta versio, joita on helppo yhdistellä.  Nämä Essencen paletit ovat hinnaltaan hyvin edullisia ja minusta niissä on hyvä pigmentti, joten voin suositella.

Sinä joka jaksoit lukea postaukseni loppuun jätäthän kommentin. 🙂 


Olen ostanut kaikki tuotteet itse eikä tämä ole mainos.  

No Comments

  • Anonyymi

    Pitääkin testata huultenrajauskynät Essenceltä ja luomivärit myö! Olen itse ollut tyytyväinen Essencen nestemäiseen peitevoiteeseen, meikkivoiteet on ollut yllättävän hyviä ja se merkin setting spray on ihan huippu 🙂 Pysyisipä Essence edullisena jatkossakin!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *