FitLine Fitness-Drink parempaan suorittamiseen

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä FitLinen kanssa.


Voi miten rakastankaan liikkua luonnossa. Nyt kun olen enimmäkseen viettänyt aikaa kotona neljän seinän sisällä sitä tajuaa miten tärkeää on päästä ulos liikkumaan. Mielen virkeys ja hyvä olo jonka saavuttaa ulkona olosta on mahtavaa. Sitä pitää asioita niin itsestään selvinä ja kun jotain sattuukin eikä pääse ulos samalla tavalla kuin ennen niin ymmärtää, että on lahja voida liikkua puhtaassa sekä raikkaassa ilmassa metsän keskellä. Me suomalaiset olemme hyvin onnekkaita siinä, että meillä on runsaasti tilaa missä liikkua.

Koska meillä sitä tilaa siis on missä liikkua niin haastankin teidät kaikki ulos metsään pienelle happihyppelylle. Samalla voitte suorittaa jakamani 30 minuutin HIIT-treenin joka haastaa juoksemaan kovaa ja nauttimaan lyhyistä sarjoista lihaskunnon parissa.

2
3789+6*

30 minuutin treeni

5-10 min alkulämmittely, kevyttä hölkkää tai reipasta kävelyä.

1.kierros

400 metrin veto juosten lähes maksimivauhtia
10 burpeeta

Palautus kunnes syke on selvsti laskenut.

2.kierros

400 metrin veto lähes maksimivauhtia
20 tasakyykkyä

Palautus kunnes syke on selvästi laskenut.

3.kierros

400 metrin vetomaksimivauhtia
20 haarahyppyä

Palautus kunnes syke on selvsti laskenut.

4.kierros

400 metrin veto maksimivauhtia
15 askelkyykkyä
Palautus kunnes syke on selvsti laskenut.

5 min loppuverryttely hölkäten tai reipppasti kävellen.

Lisätehoa treeniin

Yhteistyökumppanini FitLinelta sain testiin uusia tuotteita ja yksi niistä eniten itseäni kiinnostavimmista on FitLine Fitness- Drink appelsiinin makuisena. Peruskestävyystreeneissä jotka voivat kestää useamman tunnin on hyvä olla mukana ns. urheilujuomaa eli FitLine Fitness- Drinkin kaltaisia hiilihydraatti-elektrolyyttiliuoksia ja käytänkin lähes poikkeuksetta yli tunnin treeneissä niitä.  

Hyvänmakuinen FitLine Fitness-Drink on hiilihydraatti-elektrolyyttiliuos joka on suunniteltu urheilijoille edistämään pitkäkestoisen harjoituksen kestävyyssuoritusta. Näitä juomiahan voi käyttää myös ennen treeniä sekä treenin jälkeen niiden hyvien ainesosien takia.

Miksi urheilujuomaa kannattaa juoda ennen treeniä, treenin aikana ja sen jälkeen?

  • Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää lihasten normaalia toimintaa. 
  • Hiilihydraatit auttavat jaksamaan paremmin ja niitä on hyvä nauttia niin ennen treeniä, treenin aikana sekä treenin jälkeen, jotta lihakset saavat tarvitsemansa aineet palautumiseen.
  • Hiilihydraatti-elektrolyyttiliuos parantaa veden imeytymistä treenin aikana. 
  • Suorituksen aikana menetetään hikoiluna nestettä ja sen myötä myös suoloja.  Fitness- Drink sisältää natriumia ja kaliumia, jotka auttavat ylläpitämään suolat tasapainossa treenin aikana.  
Käytätkö sinä urheillessa urheilujuomia? 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *