Iholle kosteutta

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Hurr, tänä aamuna mittari jo kaksi astetta pakkasta. Huomaan heti ihostani kun syksy ja kylmemmät kelit saapuivat. Pintakuiva ihoni janoaa kosteutta ja samalla kun tein tilausta itselleni niin ajattelin koota postaukseen ihoni pelastajat ja ehdottomat tämän hetken lempparit.

Mádara 

Mádara SOS hydra repair intensive serum  (täältä) on yksi lemppareistani. Tutustuin Mádaran SOS sarjaan viime vuonna ja se oli oikeasti talven kuivattaman ihoni pelastus. Vaikka kyseessä on seerumi niin se on mielestäni hyvin ”rasvapitoinen” ja siksi käytänkin aika kevyttä päivävoidetta sen kanssa kuten Mádara deep moisturising fluid day:ta (täällä). Vasta kovimmilla pakkasilla siirryn todella kosteuttavaan päivävoiteeseen. Mádaran SOS tuotteissa on ihana tuoksu ja jättävät ihon ihanan pehmeäksi. Tykkään käyttää naamioita ja Mádaran SOS instant moisture+radiance hydra mask ( täältä ) on minun iholleni ihan loistava kosteuttaja. Muutaman kerran viikossa levitän naamion illalla kasvoille ja annan vaikuttaa yön yli.

Omorovicza ja Olivia Klein ( tuote saatu )

Päivävoiteista Omorovicza balancing moisturiser ja Olivia Klein hydra lotion ovat käytetyimpiä tuotteita jotka minulta löytyy kaapista.  Omorovicza on tehokas kosteuttaja mutta siinä on yksi miinus nimittäin tuoksu tai sanoisinko haju. Vahva tuoksu on omaan nenään epämiellyttävä mutta koska muuten toimii hyvin niin ehdottomasti käytän tuotetta. Tässä kohtaa on mentävä teho edellä eikä tuoksun.

Olivia Klein Hydra lotion ( täällä )  levittyy helposti jättäen pehmeän ihon mutta siinäkään ei ole kovin miellyttävä tuoksu minun mielestä. Tuotteen kerrotaan olevan tuoksuton, joten omintakeinen tuoksu voi olla siitä johtuva. Olenko ainoa jonka mielestä monesti tuoksuttomissa tuotteissa on outo tuoksu?  Suomalaisen Olivia Kleinin voide on selvästi nestemäisempää kuin unkarilaisen Omoroviczan, joka on yllättävänkin paksua.

Lavera

Yövoiteena olen käyttänyt Laveran re-energizing sleeping creamia, joka imeytyy nopeasti iholleni eikä tarvitse pelätä tyynyliinan olevan rasvassa. Olen vasta aika myöhään herännyt yövoiteiden käyttäjä mutta nyt en enää osaisi edes olla ilman.  Laveran tuotteissa on lähes kaikissa ihana tuoksu ja sama pätee tähän yövoiteeseen.  Laveran hydro effect cleansing balm on niin ihanan tuoksuista, että voisin käyttää sitä vain tuoksun takia, mutta onneksi se toimii hyvin myös meikin puhdistajana kuten sen tehtäviin kuuluu. Olin käyttänyt pitkään vaahtoavia meikinpuhdistajia ja alkuun koin ongelmia näiden ei- vaahtoavia puhdistusemulsioiden kanssa mutta nyt kun näiden kanssa on oppinut toimimaan niin voin todeta niiden olevan ihan mahtavia. Samaan anti-pollution sarjaan kuuluvat Detox Effect Mask ja Hydro Effect Day Cream ovat myös suosikkejani. Päivävoiden imeytyy nopeasti jättäen iholle ihanan pehmeän tunteen. Voide on tyypiltään aika samanlaista kuin aiemmin tekstissä esittelemäni Olivia Klein hydra lotion, mutta tuoksu on monen monta kertaa parempi. Detox Effect Mask saa puhdistavat ominaisuutensa luomulevästä ja mineraalisavesta. Minusta tämä on yksi hellävaraisimmista naamioista mitä olen kokeillut. Ihan ehdoton suosikkini Laveran tuotteista on anti-pollution sarjan Hydro Effect seerumi. Kevyen koostumuksen ansiosta se levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Voide sisältää mm. luonnollista hyaluronihappoa ja luomu aloe veraa, jotka kosteuttavat ihoa. Laveran anti-pollution sarja on kokonaisuudessaan hyvä, toimiva ja järkevän hintainen.

Mitkä on sun ihonhoidon salaiset aseet? Millä tuotteilla sinä saat ihosi loistamaan ja voimaan hyvin? Kommenttiboksi on avoin vapaalle keskustelulle. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *