Sunnuntaimedian luonnonkosmetiikka-ilta Biodellyssa & -15 % alekoodi

29 lokakuuta


Olemme Marin kanssa keskustelleet usein siitä miten vähän Turussa järjestetään mitään bloggareille. Sunnuntaimedian tapahtuma oli tarkoitettu heidän lukijoilleen, johon itsekin kuulun mutta oli kiva mennä myös katsomaan millaisen tapahtuman nämä kaksi taitavaa bloggaajaa olivat taikoneet.

Olen käynyt aiemminkin ostoksilla Biodellyssa, joten paikka oli sinänsä tuttu mutta eniten odotin tutustumista Sunnuntaimedian takana oleviin henkilöihin Reettaan ja Annikaan.  Heillä on mielestäni hieno konsepti ja tykkään heidän tyylistään kirjoittaa.


Biodellyn kivijalkamyymälä sijaitsee Turun keskustan tuntumassa Rauhankadulla.

Annika ja Reetta
Annika ja Reetta kertoivat miksi ovat päätyneet käyttämään luonnonkosmetiikkaa ja esittelivät omia luonnonkosmetiikan suosikkituotteitaan.

Biodellyn naiset.

Pääsin vapaaehtoisena myös meikattavaksi.

Powau tarjosi illan vieraille ihania värikkäitä mehuja.

Mari ja Tanja pohtivat mehujen sisältöä. 

Minua viehättää kauniit pakkaukset ja välillä tulee tehtyä ostoksia vain ja ainoastaan hienon pakkauksen tai purkin vuoksi.  Orgaidin naamioiden pakkaukset ovat kuin lahjapakkaus.  <3

Kiitos Sunnuntaimedialle ja Biodellylle kivasta illasta luonnonkosmetiikan parissa sekä Marille mukavasta seurasta!
Koodilla susanna saatte Biodellyn verkkokaupasta -15 % koko valikoimasta marraskuun loppuun saakka.  
You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kivan kuuloinen ilta! Olisipa kiva, jos tälläkin seudulla joskus järjestettäisiin joku vastaava juttu :) Mukavaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaiset piristävät kivasti normaalia arkea. Toivottavasti saatte sinnekin suunnalle joskus vastaavanlaisia tapahtumia. :)

      Poista

Like us on Facebook

Subscribe