Ilona Luonkos öljypuhdistuskakku

* Tuote on saatu mutta ei ole maksettu mainos.

Joskus jotkut tuotteet vain vievät jalat alta ja tämä Ilona Luonkoksen  öljypuhdistuskakku on juuri sellainen.  Hempeä ja prämeilemätön pakkaus ei ehkä saa vielä innostumaan mutta kuutio joka löytyy pakkauksen sisältä on taivaallinen.  Saippuan pala ei näytä ulkoisesti mitenkään ihmeelliseltä eikä erilaiselta kuin mikään muukaan saippua mutta ihanuus tulee esille käytössä.

Kosteilla käsillä saippuaa pyörittäessä käsiin tarttuu aimo annos saippuaa joka on helppo levittää kasvoille saaden kaiken meikin irtoamaan. Ohjeissa neuvotaan käyttämään kuivia käsiä mutta itse koin kosteat kädet paremmaksi. Lämpimällä vedellä huuhtoen saa kasvot puhtaaksi niin saippuasta kuin meikistä. Itse olen käyttänyt puhdistussientä koska koen, että en saa pelkästään vedellä huuhtomalla kaikkea saippuaa pois vaikka olisi mikä puhdistusaine kyseessä. Olen ihastunut tuotteen jättämään silkin pehmeään ihoon. Iho tuntui vielä seuraavana aamunakin ihanalta. Hieman epäröin laitanko yöksi voidetta kasvoille mutta halusin kokeilla ilman. Yleensä laitan aina yöksi vähintään seerumia ja yövoidetta mutta nyt menin rohkeasti ilman kun tiesin, ettei aamulla tarvitse olla laitettuna missään. En käytä koskaan vedenkestävää ripsiväriä joten siihen en osaa vastata irtoaako myös se mutta mielelläni kuulen jos jollain on kokemusta. Ilona Luonkoksen kotisivuilla kerrotaan, että saippualla saa vedenkestävän meikin pestyä pois.

Kakkuja on saatavilla kolmelle eri ihotyypille sopivaa.

  •  Radiant Tyrni sopii kaikille ihotyypeille ja hajusteallergiselle koska tuote ei sisällä lisättyjä tuoksuja.
  • Healing Moringa soveltuu käytettäväksi rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. 
  • Rebirth kaakao sopii kuivalle ja herkälle iholle.

Minun iholleni katsottiin sopivan Rebirth kaakao kakku, jota olen innoissani käyttänyt. Tykkään tuotteen käytön helppoudesta ja toimivuudesta.  On  mukavaa vaihtelua kun ei tarvitse käyttää montaa eri tuotetta saadakseen ihon puhtaaksi.

Öljypuhdistuskakku on 100 % luonnon raaka-aineista tehty ja niissä ei ole käytetty mitään säilöntäaineita.  En ole pyrkinyt mitenkään tietoisesti valitsemaan luonnollisia ja ekologisia tuotteita mutta tuntuu, että tämän kaltaiset tuotteet ovat nyt hyvin pinnalla. Halutaan tehdä ympäristöystävällisiä tuotteita (mikä on todella hyvä juttu) ja se mikä on parasta, että ei tehdä vain ekologisia aineita vaan mietitään myös pakkausmateriaaleja. Näissä Ilona Luonkoksen öljypuhdistuskakuissa on käytetty Kotkamillsin muovitonta ja maatuvaa kartonkia.

Ilona Luonkos kehittää parhaillaan uusia tuotteita kokoelmaansa enkä malta odottaa, että saan nähdä tuotokset ja saan ne jossain vaiheessa käsiini. Pysykää kuulolla sillä tästä sarjasta tulette vielä kuulemaan lisää.

3 Comments

  • Piritta

    Moikka, kiitos ihanasta postauksesta ja mahtavaa että tykkäät kakuistamme! Minä ymmärrän tämän ”saippua”-sana logiikan mutta me Luonkosissa pyrimme kovasti opettamaan sekä valistamaan käyttäjiä siihen että tämä EI ole saippua (ei sisällä mitään saippua-aineita) eikä sillä tietenkään ole saippuan ominaisuuksia (käsienpesua tms). Kokeilisitko jos puhdistaja, öljypuhdistaja, putsari, puhdistuskakku, kakku tms voisi korvata tosiaan sen vähän ehkä harhaanjohtavan saippua- sanan. Voit laittaa minulle meiliä piritta (at) luonkos.fi jos tarvitset lisää tietoa! 🙂

  • Susanna

    Saippua sanana on maallikon helpompi ymmärtää kuin öljypuhdistuspala jonka takia käytin postauksessa sanaa saippua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *