Kosmetiikkaboksista tulleet lempparit

Postaus sisältää linkkejä verkkokauppoihin mutta en hyödy niistä rahallisesti. 

 

Viime viikolla luin jonkun blogista lukijoiden kommentteja siitä, että kosmetiikkakalentereista tulee pelkkiä turhuuksia. Samaa voidaan todeta myös kauneusbokseistaa, joihin aion paneutua nyt tässä postauksessa. Satun olemaan nimittäin lukijoiden kommenteista täysin samaa mieltä mutta myös hyvin eri mieltä.

Nimittäin olen tilannut kahta eri kauneusboksia; Betteboxia ja Lookfantasticin boksia. Näistä toisesta on tullut enemmän niitä turhakkeita ja toisesta hyvin mielenkiintoisia tuotteita. Minusta on hienoa, että boksit ovat erilaisia ja niille kaikille löytyy varmasti oma ostajakunta. Mitään sellaista ei kannata itselleen tilata tai ostaa mistä ei nauti tai hyödy yhtään mitään.

Okei tykkään kokeilla eri tuotteita ja kyllä, minullakin on kaapeissa jonkun verran tuotteita joista en ole tykännyt ja testin jälkeen ne ovat jääneet kaappiin. Olen kuitenkin hyödyntänyt äitiä ja tuttavia ja antanut heille tuotteita, joilla minulla ei ole käyttöä. Nämä pois antamani tuotteet eivät ole mitenkään huonoja mutta eivät ole sopineet minulle tai minulla ei ole käyttöä sellaisille. 

Miksi sitten olen tilannut bokseja joista tulee turhakkeita? Siksi, että kaikki boksien tuotteet ei ole turhakkeita vaan niistä tulee myös kiinnostavia tuotteita. Sanoisin, että Lookfantasticin boksista suurin osa jää omaan käyttöön. Betteboxista en ollut ihan niin innoissani vaikka mukana olikin ihan kivoja tuotteita niin paljon enemmän sain siitä joka kuukausi tuotteita, joilla en tehnyt mitään.  Kumpikaan boksi ei ole huono mutta vaativat tosiaan sen oman ostajakuntansa. Toiset tykkää normaalikokoisista tuotteista ja toiset taas testereistä. Itse on se testereistä innostuja. Testikoot ovat nopeammin käytetty loppuun eli huonommankin tuotteen saa pois kaapista nopeasti. Se miksi testerit uppoavat minuun on siinä, että kun haluan testata jotain tuotetta niin en tarvitse siihen koko pulloa vaan pienempikin puteli riittää siihen.

Olenko sitten saanut rahoilleni vastinetta bokseista? Mielestäni olen sillä boksin hinnalla (n. 16 euroa) saa kivasti uusia tuotteita testattavaksi. Se, että tilaisinko boksia vuosi toisensa jälkeen on harhakuvitelmaa, mutta esimerkiksi vuoden kokeilu Lookfantasticin boksia on ollut silmiä avaava. Olen saanut käyttööni monia ihania tuotteita, joiden olemassa olosta en edes tietäisi ellen olisi tilannut boksia.  Betteboxia niin ikään en tilaisi muutamaa kuukautta pidempään sillä hukkuisin muuten hammastahnoihin, turhiin hiustenhoitotuotteisiin ja dödöihin. 

 

Eve Lom öljyputsari

Öljyputsari Eve Lom on ollut yksi ihanimmista putsareista joita olen kokeillut.  Voiteessa tyypillinen öljyputsarin tuoksu eikä ole väriltäänkään mitenkään erikoista mutta iholle levittäessä alkaa se ihanuus. Voide levittyy loistavasti kosteilla käsillä levitettynä ja poistaa meikin todella hyvin.  Tykkäsin tästä niin paljon, että ehdin käydä katsomassa Lookfantasticin sivuilta voisiko tuotetta tilata lisää. Todellakin voi tilata mutta apua mihin hintaan.  Eve Lom cleanser 100 ml maksaa 63,45 euroa.  Näin ollen ei tullut kauppoja vaikka niin tuotteeseen rakastuinkin. Jään odottelemaan alennusmyyntejä.

Kuva täältä koska omani olin jo ehtinyt heittää roskikseen.

 

Real chemistryn päivävoide

Se mihin ensimmäisenä ihastuin tässä tuotteessa oli kätevä pakkaus. Ainaisen pullon tai purkin muotoon pakatut tuotteet vievät tilaa, joten tämänkaltaisesti pakatut tuotteet olisivat mielestäni tervetulleita yleisemmin. Kyseessä on tämänkin tuotteen kohdalla näytepakkaus mutta itse olisin mielissäni jos tosiaan tuotteita olisi useammin pakattu näin.  Sitten itse voiteeseen. Sekään ei tuottanut pettymystä. Voide on hehkua antava mutta ei liiaksi. Itse käytin tätä ihan arkipäivinäkin. Real chemistryn päivävoide on hyvin kevyttä ja levittyy mielestäni hyvin eikä jätä tahmeaa tuntua iholle. Olen saanut kyseisen tuotteen Lookfantasticin boksista ja yritin katsoa saisinko sieltä tilattua lisää mutta siellä ei ollut päivävoidetta myynnissä ollenkaan tästä sarjasta. 

 

Treaclemoon One ginger Morning- suihkugeeli


Treaclemoon One ginger Morning– suihkugeeliä olen hehkuttanut blogissani aiemminkin ja en tiedä kuinka mones pullo on jo menossa. Jos muistan oikein niin tästä tuli näytepullo Betteboxista (saa korjata jos olen väärässä)  jonka jälkeen en ole muuta käyttänytkään. Olen monet kerrat miettinyt ostavani saman sarjan jonkin muun tuoksuisen mutta en vain pysty. Aina lähden kaupasta kotiin One ginger morningin pullo kassissa. Tuotteen super raikas tuoksu jää leijailemaan kylppäriin ja sinne on ihana palata suihkun jälkeen. Jopa mieheni suostuu käyttämään tätä vaikka muuten on hyvin tarkka käyttämistään tuotteista.  

 

Christophe Robin


Löydettyäni Lookfantasticin boksista tämän Christophe Robinin pienen purkin olen hetken hämilläni siitä mikä se on ja mihin sitä käytetään. Tuotteen kerrotaan olevan puhdistava ja volyymia antava tahna, jossa on savea ja ruusu uutetta ( en tiedä onko tämä oikea termi- älkää tuomitko). Purkin kannen avattuaan on myyty. Ruusun tuoksu on todellakin aidon ruusun tuoksuinen. Olen pienestä asti nuuhkinut vanhempieni pihalla olevan ruusun kukkia ja tämä mielikuva tuli heti mieleen. Ruskea raemainen tahna vaahtoutuu hiuksissa veden kanssa. Hiukseni tykkäävät tästä. Niistä tulee ilmavat ja freessin näköiset.  Lookfantasticin sivuilta löytyy kyseinen tuote myynnistä ja pitää todeta, että ei tämäkään ole halvimmasta päästä. Puhdistavan ja volyymia antavan tahnan( 250 ml:n purkin)  saa hintaan 48,95 euroa. Onneksi olen käyttänyt tuotetta säästeliäästi ja sitä vielä löytyy purkista. Sellaisia lemppareita olen löytänyt tilaamistani bokseista. Toki siellä on ollut monia muitakin hyviä mutta nämä ovat sellaisia jotka on jäänyt lähes jokapäiväiseen käyttöön. Meikeistä löytyy myös muutamia lemppareita mutta niistä teen myöhemmin oman postauksen. 


Oletko sä tilannut kauneusbokseja? Olisi mukava kuulla oletko löytänyt mieluisia tuotteita niistä?

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *