Kosmetiikkajoulukalenterit

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Voi kunpa kosmetiikkajoulukalentereita olisi ollut jo teinivuosinani.  Olisin taatusti hekumoinut niistä ihan yhtä paljon kuin tälläkin hetkellä. Rakastan suklaata ja joulukalenteri täynnä suklaata kuulostaa siltä, ettei sitä voita mikään. On kuitenkin yksi asia joka vie jopa voiton tavallisesta suklaakalenterista nimittäin kalenteri täynnä kosmetiikka yllätyksiä. Minusta on todella paljon mielenkiintoisempaa avata luukkuja kun en tiedä mitä niistä paljastuu.

Sorruin tänä vuonna kahteen eri kosmetiikkajoulukalenteriin. Ups!

 

Kuva täältä

Olin jo heti kärkkymässä Lookfantasticin joulukalenteria sen ilmestyessä. Olen tilannut kohta vuoden verran Lookfantasticin beauty boxia ja ollut todella tyytyväinen saamiini tuotteisiin.  Toivon, että kalenterista ilmestyy uusia tuotteita eikä niitä joita on vuoden aikana tullut beauty boksista.

Heidän joulukalenterinsa on mahtavan kokoinen. Sain lapset kateelliseksi kun kerroin heille, että tässä on äidin joulukalenteri. Pitää todennäköisesti yrittää paikata tätä jotenkin lapsille ja ostaa heillekin jotkut muut kuin halvimmat joulukalenterit mitä kaupasta löytyy.

Aika moni kosmetiikkafirma on tehnyt joulukalentereista sellaisia, että niille on käyttöä myöhemmin. Kalenterin sisällä on pieniä laatikoita, joihin voi laittaa tavaroita.

Hinnaltaan kalenteri ei ole kalleimmasta päästä ( 109 euroa ) mutta odotan saavani rahoilleni vastinetta luukkujen sisältä. Lookfantasticin sivuilla kerrotan tuotteiden arvoksi  325 euroa.

 

Kuva täältä

En ehkä haluaisi myöntää tätä mutta tilasin heräteostoksena myös toisen kosmetiikkajoulukalenterin.  Virve esitteli Insta stoorissaan Essencen joulukalenteria ja minähän olen ihan pähkinöinä Essencen tuotteista tällä hetkellä. Kirjoitin niistä hetki sitten postauksen, jonka pääset lukemaan täältä. Halusin ehdottomasti Essencen joulukalenterin itselleni ja tässä kohtaa hieman jopa harmitti, että miksi en ollut huomannut tätä aiemmin. Olisin nimittäin jättänyt Lookfantasticin joulukalenterin tilaamatta.

Essencen tuotteet ovat edullisia ja niin on heidän joulukalenterinsakin. Sen saa nimittäin ostettua 29,90 eurolla. Tuolla hinnalla saa nipin napin hyvän suklaakalenterin ostettua. Odottaisin tässä hinta-laatu suhteen olevan loistava. Kalenterin kerrotaan sisältävän mm. kynsilakkoja, silmä- ja huulimeikkejä.

Uskon, että tämän Essencen joulukalenterin kanssa ei voi mennä vikaan. Uskaltaisin sanoa, että jos ei halua ostaa kallista kosmetiikkakalenteria niin tämä on hyvä ostos. Jos taas on valmis ostamaan kalliimman niin valinnan varaa kyllä löytyy mm. Eleveniltä,  Glossyboxilta, Lumenelta, L’occitanelta, BareMineralsilta jne.

 

Oletko sä ostanut itsellesi jo joulukalenterin? Menetkö perinteisellä karkkikalenterilla vai kenties näillä kosmetiikkakalentereilla?

 

 

No Comments

  • Susanna

    Kiinnostavia kalentereita olisi tosiaan ollut useita. Pidättäydyn kahdessa. Jää seuraavillekin vuosille uutta tutkittavaa. 🙂

  • Mari

    Mää kans tilasin ton Lookfantasticin kalenterin 🙂 Moni muu ois ollu myös tosi kiva, mutta mennään nyt yhellä 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *