Blogin muutto

Kun kaikki ei mene kuten Strömsössä. Siinä kiteytettynä blogin muutto bloggerista wordpressiin. Miksi kukaan ei kertonut, ettei se olekaan niin helppoa kun on annettu ymmärtää? Tuntui, että kunnollisia ohjeistuksia ei löytynyt ja lähinnä sai vain arvuutella, että mitä mistäkin alkaa toimimaan.  Nyt tiedän varmasti, että toiste en tee tämän kaltaista muuttoa yksin.

Koska olen tekevä ihminen ja halusin väen väkisin tehdä kaiken itse niin siinähän sitä puntaroimista on ollut monenakin päivänä.  Olen katsonut YouTube videoita silmät suurina ja lukenut koodiblogeja niin, että näen unissakin vielä miten joku vimpain tehdään. Pahimmissa sekasotkutilanteissa kannatti huudella Facebookin puolella ja etsiä kavereista it-ihminen. Sain nimittäin todella asiantuntevaa apua vanhalta luokkakaveriltani yläaste ja lukio ajoilta. Minun kanssani pitää olla kärsivällinen koska monesti teen asioita ennen kuin ehdin edes ajatella mitä piti tehdä.  Ups!  Niko jaksoi vääntää rautalangasta monen montaa asiaa ja loppujen lopuksi sivut oli saatu kaikkien näkyville.  Suosittelen ehdottomasti olemaan yhteydessä Nikoon jos on ongelmia koodin pätkien kanssa. Hänen yrityksensä Yhteisöagentti yhteystiedot löydät täältä tai Facebookista.   Kiitos Niko vielä kerran isosta avusta!

Muutto wordpressiin oli pyörinyt mielessä jo varmaan vuoden verran mutta en todellakaan ollut uskaltanut tehdä asialle mitään. Pelkäsin, että jos lähden siihen touhuun niin hetken päästä koko blogi on hävinnyt taivaan tuuliin. Sairaslomani aikana ajatus kuitenkin kasvoi siihen pisteeseen, että nyt tai ei koskaan.  Niinpä aloin tuumasta toimeen ja siellä se nyt on. Vielä tulee ehkä pientä hienosäätöä mutta olen tyytyväinen siihen mitä sain aikaan.  Käytössä sen sitten näkee mikä toimii ja mikä ei. Kertokaa tekin lukijat jos joku ei toimi niin saan homman korjattua tai jos teillä on parannus ehdotuksia niin antakaa kommenttia. Olen kaikesta palautteesta tyytyväinen sillä se on ainoa mistä tiedän, että teitä lukijoita siellä on.:)

Mutta hei tänään on perjantai.  Mukavaa viikonloppua!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *