Joulun odotusta

Niin siistiä, että on enää viikko jouluun. Olen ihan fiiliksissä rallatellut joululauluja, tehnyt piparkakkutaikinaa, leiponut taatelikakun ja sisustanut samalla kotia jouluisammaksi.  Kuka muu on innoissaan joulusta?

Remonttia on tehty (tai en minä ole tehnyt mutta muut) kovalla kiireellä sillä tavoitteena olisi saada lapsille omat huoneet valmiiksi ennen joulua. Samalla meidän makuuhuone siirtyy yläkertaan, jossa lapset nukkuivat aiemmin ja meidän vanhasta makuuhuoneesta tulee ruokailuhuone.  Suurin osa lahjoista on jo ostettu ja tarpeelliset jouluruokaan liittyvät aineksetkin ostettu.  Tuntuu, että olen tänä vuonna hyvin ajoissa kaikkiin jouluun liittyvissä asioissa. Toki eihän tässä ole itsellä ollutkaan kuin aikaa kun on ollut sairaslomalla.  Mutta kiva kerrankin näin päin eikä niin, että on jouluaatto aamuna vielä ostoksilla.

Ostin itselleni joululahjaksi kaksi paria Maanantaimallin korviksia ja toiset niistä ovat kuvassa korvissani. Tykkään niin paljon kaikista heidän korviksistaan, että oli todellinen valinnanvaikeus.  Lopulta päädyin näihin ja riippuviin glitter korvikseen, jotka saan ujuttaa korvalehtiin jouluna.

Arvatkaa oliko hienoa herätä aamulla ja nähdä maa valkoisena? No oli! Heti tuli paljon valoisampaa ja omakin fiilis nousi vielä ripauksen. Monella syksy ja varsinkin marraskuu on ollut masentavaa mutta itse en ole tänä vuonnakaan kokenut harmautta ahdistavana. Olisihan se mukavampaa siemailla mojitoa uima-altaan reunalla + 30 asteessa mutta tällaista se täällä Suomessa vaan on suurimman osan vuodesta. Ei auta masentua jos meinaa täällä asustella tai muuten omasta elämästä tekee kyllä todella vaikean.  Nautitaan nyt näistä talven hyvistä olosuhteista ja aloitetaan odottamaan kesää 2019. 🙂

Mitä luulette onko ihan turhaa edes toivoa valkoista joulua? 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *