Arkikuulumisia

Niin se flunssa vaan kaatoi meikäläisenkin sänkyyn ja viikonloppu suunnitelmat meni uusiksi. Tarkoitus oli tehdä pari lenkkiä, joista toisen piti olla kolmen tunnin mittainen ja toinen lyhyempi 45 minuuttinen. Harmittaa ihan vietävästi, että juuri kun sai treenit kulkemaan niin tulen kipeäksi. Tosin hieman oli kipeäksi tulo arvattavissa sillä oltuani 4 kuukautta lähes eristyksissä kotona ja siitä siirtyminen töihin tuhannen ihmisen joukkoon on aika varmaa saada pöpö itselleen.  Ensimmäinen viikko meni hyvin töissä sillä minulla oli silloin vielä antibioottikuuri päällä johtuen angiinasta mutta nyt ei enää vastustuskyky riittänyt.  Pidetään peukkuja, että tämäkin tauti selätetään nopeasti.

Viikonloppu menikin lähinnä levätessä, hiihtoa katsoessa ja legoja rakentaessa. Kuopus sai joululahjaksi useamman legopaketin ja minulla meni niitä rakennellessa joulupyhät. Nyt kuopus oli jostain syystä päättänyt hajottaa osan niistä. Että otti päähän koska mitään selitystä hänen ei käytökseensä keksinyt. Ilmeisesti oli tuntunut kivalta idealta sillä hetkellä. Vanhemmista ei niinkään tuntunut hyvältä kun asia kävi ilmi.  Osan jaksoin koota viikonlopun aikana uudestaan mutta yksi isoimmista Ninjago laivoista vielä odottaa korjaamista.  Olisi niin paljon mukavampaa koota näitä kun tietäisi, että ne todellakin pysyvät sen jälkeen ehjinä mutta en ole siitäkään täysin varma eli nähtäväksi jää.

Työhön paluun jälkeen ei paljon aikaa ole jäänyt blogille joka sekin oli arvattavissa mutta paljon on luonnoksissa postauksissa odottamassa kuvia tai vaan loppu silausta vaille valmiita julkaistavaksi. On ollut tärkeämpää päästä sisälle nykyiseen työhöni kuin kirjoitella iltaisin työpäivän jälkeen postauksia. Lähinnä on ollut pakko iltaisin levätä, jotta jaksaa imeä itseensä valtavan tietomäärän päivittäin töissä. Vaikka tästä blogin pitämisestä tykkäänkin niin se syö tuhottomasti vapaa-aikaa.  Treenit töiden jälkeen syö usean illan ja joskus on pakko saada vain ollakin. Siksi olen antanut itselleni luvan lintsata blogijutuista silloin kun väsyttää. Tiedän kokemuksesta, että kun työrintamalla helpottuu niin blogi saa taas rutkasta enemmän huomiota.  Mutta on blogirintamalla kivojakin juttuja tulossa kuten yksi super mahtava yhteistyö, josta kerron heti kun kaikki on valmista.  Olen fiilistellyt muutenkin tätä tulevaa kevättä sillä tiedossa on vaikka mitä kivaa. On juoksukisoja, bändien keikkoja, illanistujaiset, hotelliloma kahdestaan, perheloma Kreikkaan yms. Tästä vuodesta on tulossa huippu hieno jos kaikki suunnitelmat toteutuu!

 

Ihanaa viikkoa sulle! 🙂

 

 

 

One Comment

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *