Viikon treenilista V1

Viikon treenit

Vuoden ensimmäinen viikko ei alkanut ihan odotetulla tavalla ja sain tehtyä vain yhden treenin.  Kävin salilla tekemässä crosstrainerilla 30 minuutin treenin ja sen päälle venyttelin ja rullailin 15 minuuttia.

Viikon treenikaveri

Miehen kanssa yhdessä mentiin salille, joten hän olkoon ensimmäisen viikon treenikaveri. Vaikka ei käytännössä yhdessä treenattu hänen ollessa juoksumatolla ja minä olin crossarilla niin sen lähemmäksi en treenikaveria tällä viikolla päässyt.

Viikon treenibiisi

Smash into pieces- High on Life

Viikon paras treeni

Yhdestä treenistä on helppo valita paras. Crossarilla meneminen on mielestäni tylsää mutta itse tekeminen tuntui yllättävän hyvältä pitkän tauon jälkeen.

Viikon vastoinkäyminen

Sairastuminen taas kerran. Torstai illalla treenin jälkeen olo oli vetämätön ja kurkku tuli yön aikana tosi kipeäksi. Perjantaina sain aamusta allergisen reaktion ilmeisesti uudesta kasvovedestä ja kasvot turpoivat ja tuli ihan punaiseksi, samoin vasen korva. Kiinnitin ensin  huomiota vasempaan korvaan ja ihmettelin miten se on niin eri kokoinen oikeaan verrattuna kunnes kokeilin korvaa. Se oli ihan tulikuuma, turvonnut kauttaaltaan ja loimutti kivasti tulipunaisena. Onneksi ei ollut kipeä mutta kutisi hulluna. Kasvot turpoi niin, että hetkeksi pystyi unohtamaan botox haaveet (en siis oikeasti haaveile ryppyjen hävittämisestä) sillä kasvoveden aiheuttama reaktio silotti kaikki kasvojen juonteet. Ei kyllä siinä kohtaa naurattanut yhtään kun kasvoja kutitti hulluna ja niihin ilmestyi kamala määrä näppyjä. Kasvovesi lensi roskikseen ja hellin kasvoja hydrokortisoni voiteella kolme päivää. Tänään on ensimmäinen päivä kun sekä korva, että naama näyttää hitusen paremmalta. Kurkkukipu ja päänsärky ei ota helpottaakseen, joten suuntana on iltapäivästä paikallinen terveyskeskus.

Minun piti olla lauantaina promoamassa Helsingin messukeskuksessa sisähuvipuistossa Minimarathonia mutta en voinut siinä kunnossa lähteä minnekään. Harmitti ilmoittaa sairastumisesta kun tiesi, että porukkaa on muutenkin vähän mutta ei sairastapauksille tietenkään mitään mahda.

Viikon oivallus

Lähes neljän kuukauden liikkumattomuuden jälkeen kuntoon suoraan sanottuna p*ska. Tästä ei onneksi ole suunta kuin ylöspäin ja kaikki treenit on kotiinpäin. Maltilla kohti tavoitetta.

Viikon hell yeah

Uudet Jaybird Tarah kuulokkeet, joista tulen kertomaan myöhemmin lisää.

Viikon viikonlopputreenit

Ei tullut treenattua tämän viikonlopun aikana yhtään mitään. Askeleita kertyi silti tuhansia sillä innostuin hieman siivoamaan autotallin romuvarastoja ja kannoin laatikot sisälle pengottavaksi.

Viikon ekstra

Yhteistyössä New Balancen kanssa sain uudet lenkkarit (malli 890V6) . En malta odottaa, että pääsen matolle testaamaan näitä kaunokaisia ja helmikuussa pääsevät todennäköisesti hallille mukaan puolikasta juoksemaan. Tällaiset nostavat aina treenimotivaatiota potenssiin kymmenen. 🙂

 

 

2 Comments

  • Susanna

    Kiva kuulla, että olet tykännyt kyseisestä New Balancen mallista. 🙂 Toivottavasti sopeutuvat minunkin jalkaan yhtä hyvin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *