Viikon treenit V2

Viikon treenit

 

Maanantai lepopäivä

Tiistai minikuminauhajumppa 15 min

Keskiviikko kävely-hölkkä lenkki 32 min, matka 3,70, keskivauhti 8:39 min /km, maksimivauhti 5:33 min/km

Torstai kävely-hölkkä juoksumatolla 60 min, matka 5,75 km (maton mukaan 7,50 km), keskivauhti 10:32 min/km, maksimivauhti 5:44 min/km

Perjantai uinti 30 min

Viikon treenikaveri

Me vietämme parisuhdeaikaa yhdessä treenatessa ja tälläkin viikolla treenikaverina on ollut mieheni. Lauantain pitkiksellä sentään juteltiin kun juoksumatolla molemmat on kuulokkeet korvissa ja täysin omissa ajatuksissaan.  Näitä yhteisiä pitkiksiä olin kaivannut.

Viikon treenibiisi

Alan Walker & Sophia Somajo : Diamond Heart.

Viikon paras treeni

Keskiviikon lenkki, jolloin otin ensimmäiset juoksuaskeleet treenimielessä neljään kuukauteen. Niin siistiä, että meinasin alkaa itkemään juoksu osuuksilla. Olin niin kauan odottanut tätä hetkeä ja se oli vihdoinkin koittanut. Samaan aikaan hämmentävää mutta niin hemmetin ihanaa!

Viikon vastoinkäyminen

Angiina ja allerginen reaktio. Sairastelu tuntuu olevan alkuvuoden teema. Mur!

Viikon oivallus

On tosiaankin edettävä maltilla. Kunto ei ole sama kuin neljä kuukautta sitten mutta olen onneksi motivoitunut tekemään asioita paremman kunnon eteen. On mahtavaa nähdä edistystä omassa kunnossa.

Viikon hell yeah

Uudet New Balancelta saadut 890 lenkkarit on super hyvät jalassa. Juoksumatolla tehty testilenkki uudet lenkkarit jalassa oli silkkaa ihanuutta. Kerrankin en saanut yhtäkään vesikelloa eikä hiertänyt yhtään mistään. Nappivalinta sanoisinko. 

Viikon viikonlopputreenit

Lauantaina pitkis poluilla yhdessä miehen kanssa. Matka 16 km, kesto 2 h 38 min, keskivauhti 9:55 min/ km, maksimivauhti 6:24 min/ km.

Sunnuntaina juoksulenkki koiran kanssa. Matka 5,15 km, kesto 37 min 33 s, keskivauhti 7:17 min/km, maksimivauhti 5:44 min/km.

Viikon ekstra

Olen varannut meille joka perjantaille uintivuoron läheisestä pienestä uimahallista ja en edes muista milloin viimeksi olin itse mukana uimassa. Tämän viikon perjantaina OLIN UIMASSA. Jee! Elämä on normalisoitumassa ja pystyn taas osallistumaan perheen yhteisiin juttuihin.  Vielä en saa uida esimerkiksi rintauintia kaulan venytyksen takia, joten uin selkää ja jonkin aikaa vesijuoksin. Kaikkein kivointa oli vaan päästä veteen pitkästä aikaa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *