Viikon treenit V3

Viikon treenit

Maanantai mäkivetoja juoksumatolla 8% kulmalla 5 kilometriä. Juoksuohjelman mukaan nousumetrejä piti saada minimissään 300 metriä.

Tiistai kävely 3,50 km, kesto 35:46

Keskiviikko juoksumatolla tasavauhtinen 5,80 km, kesto 50 min, keskivauhti 8:37 min/km, maksimivauhti 5:44 min/km

Torstai lepopäivä

Perjantai uinti 30 min

Viikon treenikaveri

Mieheni toimii hyvänä tsempparina viikosta toiseen.

Viikon treenibiisi

Battle beast- No More Hollywood Endings

Viikon paras treeni

Maanantain mäkiveto tuntui parhaimmalta treeniltä koska treenin aikana teki niin moneen kertaan mieli lopettaa leikki kesken mutta väkisin vedin treenin loppuun asti ja loppujen lopuksi fiilis oli todella hyvä eli kannatti tehdä treeni loppuun asti.

Viikon vastoinkäyminen

Tällä viikolla ei ollut vastoinkäymisiä. JES!

Viikon oivallus

Hitaasti juokseminen on hirmu vaikeaa. En tahdo millään pystyä juoksemaan niin hitaasti kuin pitäisi, jotta sykkeet pysyisi tarpeeksi alhaalla. Kävellessä sykkeet taas putoaa treenin kannalta liian alas.  Toivon mukaan sykkeetkin tästä muutamien treeniviikkojen jälkeen lähtee laskuun kun kunto paranee.

Viikon hell yeah

Käytän Suunto spartan ultra kelloa treeneissä ja on harmittanut todella paljon kun Suunnon sykevyöni lopetti viime vuoden puolella toimimasta. Tilasinkin usean henkilön suosituksesta Polar H10 sykevyön joka toimii Suunnon kellon kanssa. Ai, että oli ihana treenata kun sai sykkeet näkyviin. Polarin vyö toimii itseasiassa paremmin yhteen Suunnon kelloni kanssa kuin mitä Suunnon oma vyö mikä kertoo ehkä hieman jotain Suunnon vyön laadukkuudesta. Joka tapauksessa olen super tyytyväinen Polar H10 sykevyön uusi omistaja.  Treenit nousi niin next levelille!

Viikon viikonlopputreenit

Lauantai juoksu 1h 47 min, matka 11,91 km, keskivauhti 9:03 min/km, maksimivauhti 6:40 min/km

Sunnuntai juoksu 31 min 21 s, matka 4, 00 km, keskivauhti 7:51 min/km, maksimivauhti 5:12 min/km

Viikon ekstra

Luettuani Karo Hämäläisen kirjan Miksi juoksen? sai miettimään omaa syytä juoksuun. Juoksen koska juoksu saa minussa aikaan hyviä asioita kuten hyvän olon ja hyvän kunnon, mutta myös ulkona liikkumisen takia.  Juoksun myötä olen myös tutustunut ihan mielettömän ihaniin ihmisiin ja sen minkä olen huomannut niin juoksuyhteisöstä (ainakin ne joissa minä olen ollut ja mitä olen seuraillut) uupuu katkeruus, kateellisuus ja viha. Mielettömin asia juoksuporukoissa on hyvä tsemppihenki.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *