Vuosi 2018


Kuvaile vuotta kolmella sanalla.

Yllättävä, raskas, opettava

Vuoden kolme suurinta tapahtunutta asiaa.

Kolmen vuoden vakuutusalalla työskentelyn jälkeen päätin vaihtaa takaisin terveydenhuoltoalalle.  Odotukset oli korkealla ja olin todella innoissani työpaikan vaihdoksesta, mutta työskentely uudessa työskentely oli kaikkea muuta kuin nautintoa.  ( Lisää voit lukea täältä ja täältä )

Reissu koko perheen kanssa Kroatiaan oli unelmien täyttymys.

Sairastuminen kaularangan välilevypullistumaan oli iso shokki. Elämä heitti kertaheitolla häränpyllyä. Onneksi joulukuussa tehty leikkaus vei kivut pois.  ( Lue koko tarina täältä)

Oletko parempi jossain asiassa nyt?

Olen ehkä hieman oppinut ottamaan rennommin. Multitaskaaminen on ollut paheeni pitkään eikä siinä ole mitään pahaa mutta joskus siitä tulee tunne, etten saa oikein mitään saatettua loppuun asti. En ota stressiä asunnon jokaisesta sotkusta vaan siivoan pikku hiljaa enkä koko asuntoa kerralla kuten ennen.

Paras urheilusuoritus/tapahtuma.

Juoksin Helsinki city 5:n toukokuussa ja olen edelleen hyvin vaikuttunut suorituksestani  vaikka ajassa ei  varmaan monenkaan mielestä ole kerskumista mutta minulle on.  Alkuvuosi ei ollut minulle helpointa aikaa raudanpuutteen vuoksi ja olin vasta saamassa kuntoa paremmaksi. Sain kuitenkin juostua vitosen aikaa 31:01. Se on vain pari minuuttia huonommin kuin pari vuotta sitten, jolloin olin oikeasti hyvässä kunnossa.  (Lue koko kisarapsa. )

Mikä oli erittäin huonoa vuodessa 2018?

Sairastelu. Perheemme sairasti paljon ja vuosi 2018 on jäänyt mieleen vuotena, jolloin olimme lähes jatkuvasti kipeänä tai edes joku meistä.

Mikä oli erittäin hyvää vuotena 2018?

Saimme edistettyä kodin remonttia kiitettävästi ja ehkä jonain päivänä koko talo on remontoitu loppuun asti.

Teitkö jotain mitä muut eivät arvostaneet?

Työpaikan vaihto ei ehkä monen mielestä ollut fiksua ja näin jälkeenpäin katsottuna olen samaa mieltä. En siitä, että vaihdoin työpaikkaa vaan siitä mihin työpaikkaan vaihdoin.

Huonoin päätös.

En myönnä tekeväni huonoja päätöksiä. Kaikista päätöksistä kuitenkin saa jotain hyvää.

Paras päätös.

Irtisanoutuminen työstä johon vaihdoin viime vuoden helmikuussa.

Mistä olet erityisen ylpeä?

Olen ylpeä omasta rohkeudestani jonka olen saanut viime vuosina. Olen uskaltanut tehdä asioita oman mielen mukaan ja hypätä tuntemattomaan.

Mikä suututti vuonna 2018?

Työpaikkakiusaaminen.

Kuinka monessa kisassa olit mukana?

Apk-hallimaraton, Helsinki city 5 ja Saaristo trail.

7 lempi asua vuoden aikana.

Ylempänä muutama lempiasu vuoden ajalta. Postauksen kuvissa monta muutakin suosikkia.

Nimeä jokin oivallus jonka teit 2018.

Kosmetiikkatuotteiden upeus. Aloin taas innostua enemmän meikkaamisesta ja haalin itselleni aimo kasan uusia tuotteita, joita on ollut ilo käyttää.

Mitä kuuntelit?

Amorphis, Within temptation, Smash into pieces, Steven’n seagulls, Martin Garrix…

 

Lempikuva 2018.

Ehdottomasti ylläoleva kuva lapsukaisistani joka otettu Kroatiassa Dudrovnikin vanhan kaupungin muurilla.

Mitä söit?

Söin paljon kaikenlaista mutta jos haetaan jotain uutta mitä söin ensimmäistä kertaa elämässäni 2018 niin vastaus on kampasimpukat. Olimme Turkuun avatussa uudessa ravintola Bassissa syömässä työkavereiden kanssa ja innostuin kokeilemaan jotain uutta.  Yllättävän hyviä oli kampasimpukat ja voin luvata syödä niitä jopa joskus toistekin.

Mille nauroit?

Kuopukselleni varmaan eniten sillä 5-vuotiaan jumalaton uhma on älytöntä. Sille ei voi kun nauraa. Teet tai sanot mitä vaan niin toinen jo itkee viereisessä huoneessa, että ”kukaan ei rakasta häntä”. En tajua mistä moisen lauseen on edes oppinut mutta kuuluu kaiketi ikävaiheeseen.

Tilanne, jolloin tunsit itseni maailman kauneimmaksi?

Olin haaveillut heinäpellolla otetuista kuvista ja vihdoinkin viime vuonna pääsin sinne heinäpellolle. Tykkään kuvista todella paljon.

Mille itkit?

Itkin viime vuonna monen monta kertaa mutta päällimmäisenä mielessä on Peppi- koiramme ikiuneen nukkuminen keväällä 2018. Loppuvuodesta itkin varmaan harvase päivä. Joka päivä tuli eteen uusia vastoinkäymisiä ja aloin olla ihan loppu kipuihin sekä jatkuvaan vastatuuleen puhaltamiseen.

Tutustuitko uusiin ihmisiin vuoden aikana?

Opin tuntemaan paljon uusia ihmisiä esimerkiksi uuden työpaikan myötä. Uuden ihanan ystävänkin sain juoksupiireistä. Kiitos Janna myötäelämisestä, motivoinnista ja lenkkiseurasta. <3


Mikä oli paras muisto?

Kaiken kaikkiaan koko kesä oli ikimuistoinen. Niin lämmintä kesää saadaan varmaan odotella 50 vuotta.


Matkat vuonna 2018.

Kroatia, Mlini.

Roadtrip Suomi- Ruotsi- Norja, Lofootit- Suomi

Kerro, jotain odottamatonta mitä voisi tapahtua 2019. 

Jotain mitä tuskin tulee ikinä tapahtumaan olisi tulla himouskovaiseksi. Se olisi ainakin odottamaton käänne elämässäni. En myöskään usko voittavani lotossa vaikka laitan loton joka viikko mutta se muuttaisi kyllä elämän joka kantilta katsottuna.


Lopuksi, mitä suunnitelma sinulla on vuodelle 2019.

Tästä vuodesta tulee kehon huoltovuosi. Aion antaa kaikkeni keholleni ja saada keho yhtä hyvään kuntoon kuin mieli.

Haluan matkustella ja ainakin Kreikassa ja Norjassa tullaan käymään vuonna 2019.

Suuri haave olisi saada blogia kasvatettua suuremmaksi mutta katsotaan mihin rahkeet ja aika riittää.

Yksi isoimmista haaveista on juosta yli 100 kilsan polkujuoksukisa ja ilmoittautuminen on jo tehty eli ei muuta kuin treenit alkamaan.

 

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *