Viikon treenit V5

Viikon treenit

Maanantai lepo

Tiistai lihaskuntotreeni kotona 45 min.

Keskiviikkona Vauhtisammakon juoksukoulun treenit 60 min, matka 4,58 , keskisyke 158, maksimisyke 189.

Torstai juoksumatolla 60 min mäkitreeni kävellen ja nousukulmaa vaihdellen.  Keskisyke 155, maksimisyke 187.

Perjantai lepo

Viikon treenikaveri

Vaikka tykkään juosta yksinään niin porukassa juokseminen haastaa minua ehdottomasti enemmän. Tällä viikolla alkoivat Vauhtisammakon juoksukoulun treenit.

Viikon treenibiisi

Beast in black- Blind and frozen

Viikon paras treeni

Vauhtisammakon juoksukoulun treeni oli tämän viikon parhainta antia. Koska kyseessä oli juoksukoulun tämän kauden avaustunti niin käytiin läpi juoksutekniikkaa. Oli taas hyvää muistutusta itsellekin, että mitä kaikkea pitikään ottaa huomioon juostessa.  Kun on enimmäkseen mennyt poluilla, jossa osan tasaisella juoksun tekniikan asioista voi kokonaan unohtaa niin on välillä hyvä käydä läpi minkälainen se oikea juoksutekniikka on tasaisella juostessa.

Viikon vastoinkäyminen

Ei varsinaisia vastoinkäymisiä ollut tällä viikolla.

Viikon oivallus

Kaksi viikkoa vuoden ensimmäiseen juoksukisaan nimittäin Porin hallipuolikkaaseen. Tarkoitus oli mennä maratonille joka minulla on jäänyt kesken jo kahdesti ja olisin niin halunnut mennä tekemään revanssin mutta koska kirurgi ei siihen antanut vielä lupaa niin menen puolikkaalle. Puolikas on varmasti minulle tällä hetkellä se parempi matka mutta minkäs teet kun on jääräpää eikä haluaisi juosta sitä mikä tuntuu kivalta.  Aikatavoitetta minulla ei ole vaan pääasia on saada ehjä suoritus.

Viikon hell yeah

Maanantaina vielä ajattelin, että flunssa ei ota loppuakseen millään mutta niin vain tiistaina jo pystyin tekemään lihaskuntotreenin. Koko loppu viikon olo ollut hyvä ja tuntuu, että ilmakin on kiertänyt sieraimissa hyvin eikä ole tullut happi loppuu- olotilaa.

Viikon viikonlopputreenit

Lauantai juoksumatolla mäkitreeni kävellen 10 %:n nousukulmalla 5 x 1 km. Kesto 66 min, matka 5 km, Keskisyke 163 , maksimisyke 181.

Sunnuntai lumikenkäily 1h 21 min verran kunnon lumihangessa. Matka 4, 03 km. Keskisyke 140, maksimisyke 174.

Viikon ekstra

Lumikenkäily kaverin kanssa oli ihan parasta antia tähän viikkoon. Vitsit miten kivaa oli kokeilla jotain uutta.

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *