Viikon treenit V6

Viikon treenit

Maanantai:  Vauhtisammakon juoksukoulun treenit. Kesto 48,21 min, matka 4,01 km, keskisyke 157, maksimisyke 187.
Tiistai: Lepo
Keskiviikko : Juoksumatolla 47,58 min, matka 6,01 km, keskisyke 164, maksimisyke 185.
Torstai: Lepo

Perjantai: Uinti 30 min.

Viikon treenikaveri

Olen saanut treenata tällä viikolla niin yksin, mieheni kanssa kuin juoksukoulun ryhmässä.

Viikon treenibiisi

Smash Into Pieces- Radioactive Mother ( Lover)

Viikon paras treeni

Juoksukoulun treenit oli kyllä tämän viikon voittaja. Vaikka kuinka olisi kyse leikkimielisestä kisasta niin minulla iskee kisavietti päälle kuten kävi nyt juoksukoulun treeneissä. Tällä kertaa saatiin myös meidän joukkueelle voitto korkeimman lumikasan rakennuksessa. Lumi kasaan piti hakea kauempaa erilaisilla purkeilla joista isoin oli ämpäri ja pienin pakasterasian kansi. Näillä sitten kuskattiin juosten lunta a paikasta b paikkaan.

Viikon vastoinkäyminen

Ei vastoinkäymisiä.

Viikon oivallus

Se olisi viikko puolimaratoniin. En osaa sanoa olenko valmis tulevaan koitokseen vai onko vain pakko hyväksyä tämän hetkinen kunto ja yritettävä räpiköidä puolikas läpi ajalla millä hyvänsä.

Viikon hell yeah

Saatiin paikat Tromso skyraceen, joten mäkitunkkausta on tiedossa tälle vuodelle. Paikan saaminen kisaan nosti treenimotivaation vieläkin korkeammalle. On niin hienoa päästä juoksemaan Norjan vuorille, sillä olen haaveillut siitä useamman vuoden ajan.

Viikon viikonlopputreenit

Lauantai: Lepo

Sunnuntai: Juoksumatolla 69 min, matka 8 km, keskisyke 172, maksimisyke 190.  Juoksin ensin 5 km noin 6:40 min/km vauhdilla. Tämän jälkeen siirryin tekemään 2 x 1 km mäkivetoa 10 % nousukulmalla kävellen. Lopuksi vielä 1 km juosten 6:40 min/km.

Viikon ekstra

Oli pakko tilata parit uudet juoksutrikoot koska inhoan trikoita, joissa on naru ja tämän hetkiset ainoat mustat jotka omistan on narulliset.

 

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *