Päivän avautuminen

Olen elänyt ristiriitaisissa fiiliksissä blogin ja koko somen suhteen viimeisten viikkojen aikana.  Alkuun ei ollut oikein mitään syytä siihen miksi en jaksanut päivittää blogia. Tuntui vaikealta avata blogisivusto ja katsella puolivalmiita luonnoksia. Tuntui, että minulla olisi vaikka mitä kerrottavaa mutta toisaalta taas ei yhtään mitään. Lopuksi tuli vain mitta täyteen somea ja koin parhaaksi pysytellä hetken poissa.

Inhoan pitää liian pitkiä postaus taukoja mutta nyt on todettava, että tauko teki hyvää. Yllätyin miten paljon vapaata aikaa minulla on työpäivien jälkeen. Yleensä tuo aika on mennyt stressatessa postauksia mutta olen ollut hyvin tyyni viime viikkoina kun blogi ei ole ollut mielessä koko ajan. Paitsi muutamaa kertaa lukuun ottamatta, jolloin sain taas kokea miten karu blogimaailma voikaan olla ja miten inhottavia blogikollegat voivat olla muita kohtaan.  Viimeinen vuosi on itselle ollut tosi raskas ja on laittanut omat arvot uuteen järjestykseen, joten en jaksa takertua kaikkeen hyvään enkä huonoon mitä eteeni tuodaan.  Se minkä olen jättänyt kokonaan taakse on valittaminen turhista asioista. On täysin ajanhukkaa nillittää asioista, joilla ei oikeasti ole mitään väliä mutta joillekin sekin tuntuu olevan tärkeää.  Haluaisin tietää mitä se nillittäjä ihminen siitä saa itselleen, että pääsee näpäyttämään muita. Olen huomannut, että monella ihmisellä on nykyään tämä outo tapa, että kaikesta pitää päästä sanomaan jos joku tekee väärin ja vaikka ei tekisikään mitään väärin niin keksitään jotain mistä voidaan syyttää.  Mikä ajaa ihmiset tekemään moisia asioita? Jos joku lukijoistani nyt kuuluu tähän porukkaan joka näin tekee, niin pyydän miettimään hetken aikaa, että miltä sinusta itsestä tuntuisi jos joku valittaisi asioista, jotka omasta mielestäsi teet hyvin?

Blogini tulevaisuus

En osaa sanoa mihin blogimaailma on menossa mutta huomaan pikku hiljaa siirtyväni aina vain kauemmas niiltä raiteilta.  Tämän hetkinen fiilikseni on pyörinyt jo hetken aikaa mielessä ja aina vain vahvistuu. En tiedä jatkanko blogia ja jos jatkan niin mitä siellä enää jaan.  Minusta on ollut kiva kirjoitella kuulumisia ja jakaa treeniviikkojeni fiiliksiä mutta tämän hetkinen elämäntilanne ei juuri tue yleisten löpinöiden kirjoittamista. Treenit vievät suurimman osan vapaa-ajasta ja jos en ole treenaamassa niin vietän aikaa perheeni kanssa.  Blogi on ikään kuin jäänyt jalkoihin kiireisessä elämän vaiheessa. Ehkä sen aika tulee taas myöhemmin kun ruuhkavuodet ovat hieman hellittäneet. Näillä sanoin kirjoittelen blogiin silloin kuin siltä tuntuu, enkä ota stressiä jos on hiljaisempia viikkoja.

Yhteistöiden osalta otan myös tiukan linjan enkä enää ota vastaan sellaisia, jotka teetetään parille kymmenelle muullekin vaikuttajalle.  Nyt käynnissä olevat yhteistyöt teen loppuun kuten on sovittu mutta tämän jälkeen suoritan entistä tarkemman syynin yhteistöiden osalta. Blogini tulevaisuus roikkuu näin ollen hieman ilmassa.  Instagramissa linja on selkeästi positiivisempi ja siellä negatiivisia kommentteja ei jaeta kuten täällä blogien puolella.  Siksi ehkä viihdynkin enemmän instan puolella nykyään.  En kaipaa ympärilleni enää ikinä yhtä negatiivistä ilmapiiriä kuin mitä se on viimeisen vuoden aikana ollut.  Ja koska minun ei ole mikään pakko olla mukana missään asiassa mistä tulee vain pahamieli tai negatiivinen fiilis, joten pysyttelen niiden juttujen parissa, jotka tuottaa hyvän olon.

Kuullaan!

 

 

 

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *